Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Има пуно летова из Сарајева... Машалах...
Naravno, kada sjedes u avion bh airlinesa, moras salavatati dok ne sletis, samo cekas kada ce krilo aviona otpasti, hebena drzava, ali neka podizu akcize da Bake i Smrdija i ostala govna mogu palamuditi za prvi maj
Na Sarajevskom aerodromu začuje se, šuštanje na razglasu i oglasi se spiker -Molimo putnike da ne bacaju pite i lepinje na pistu,metalna ptica će sama sletjeti.
Ne može raja ići da goozi. U Budimpeštu i Beograd često idemo prčiti.
Šta je sa avionima z katar i Dubai ??? TOliko su otvorili naselja po BiH da im treba linija svakim 15 munita, češće neg u GRASa !
Bukvalno mozes na vjetru odletjet do Zagreba i Budimpeste, ne treba ejrlajns ....
@tubularbells haha baš, odnese 😫😂