Komentari (347)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
iz aviona se vidi da je ovo velikosrpsko maslo da se izjednaĉi agresor i žrtva
@fildzanDrzava3 balije su turske izdrkotine,zato su tako lepi
sva sreca pa im veliki bosnjaci svojim cirkusima i postivanjem vladavine prava ne pomazu u tome.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
kako lijepo receno "Dudakovic nije mladic da se krije " prelijepo i to vazi za svakog oficira i vojnika ABiH !
Bitno je da vam i doktori i IT i inzinjeri odlaze ... Uopste mi nije jasno sta vam sad treba da cirkuzate sa tim satro hapsenjima, pustanjima, branjenju sa slobode Eee, :):):)...pravite show za lokalne balijandere, satro nesto ko "pravna drzava", ko "sudstvo eto nesta sljaka",..ko "procesujemo evo i mi"...:) Ma boli vas racq:):):) Nategnite jos koji osmjeh dok mozete, slijede vam decenije placa
0-0
Na jugobalkanu zločinstvo i herojstvo su kao dupe i gaće. Veća guzica, veće gaće.
"Sve je u igri. Nadam se da će uspjeti i ja sa njima – a onda i narod. Pobjeda je blizu. Ako Bog da, bit će naša BiH. Osjećam da mogu uraditi zamišljeno. Nestalo je struje. Sretno!".
Lijepo je da balije sa vremena na vrijeme podsjete ove nase "pomiritelje" o kakvim se licemerima radi. Evo pogledajte kako stite svoje dokazane zlocince,jeli jos nekima nije nesto jasno?
krajini nioad nista nisu mogli ni cetnici ni fikretovi izdajnici
ZA DOM SPREMNI.
vratite se za jos 30 godina kad smislite nesta bolje.
Slusam kenjanja po srb.medijima rezimskim i Sanu odvjet., pravnici, i sl.. kao ti bi rekao dudak i 5 korpus je napao srbiju, a ne kazu da su porazene njihove regul.jedinice i najveci zlocinci osudjeni... Dudaku i AR BIH ne mogu nista staviti na teret osim sto onaj Sanu fake centar u rs za pravljenje falsifikata gura te dokumente koje je i Hag osbio kao laznjake... Ovo je politika i Relativizacija po memorandumima Sanu..
Heroji Bosne su cisti
ZIVJELA REPUBLIKA SRPSKA
Jesu cisti ko Francuska sobarica.
Nista bez krajisnika
Dobar je Momčilo, dobar.
Hvala ti Atife za sve što si dao,hvala vam borci. HVALA!
Šteta sto toga gospodina nisu pustili da otjeraju gamad preko Drine.Atif legendo naša cijeli Konjic je uz tebe i uz tvoju silu nebesku
HEROJ BOSNE I HERCEGOVINE!! 🇧🇦🇧🇦🇧🇦
General Atif Dudaković , komandant Armije Republike Bosne i Hercegovine . Drži se uspravno generale izdržao si ti i gore.