{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Završava se zamjena toplovodnih cijevi u ulici Envera Šehovića

S
Sarajevo-x.com
14.8.2008. u 08:49
0
0
Završava se zamjena toplovodnih cijevi u ulici Envera Šehovića
0
Završava se zamjena toplovodnih cijevi u ulici Envera Šehovića
Iduće sedmice bit će završena zamjena toplovodnih cijevi u ulici Envera Šehovića u Sarajevu, saznali smo u službi za odnose sa javnošću preduzeća Toplane.
“KJKP Toplane - Sarajevo d.o.o. u okviru svojih redovnih aktivnosti na održavanju distributivne/toplovodne mreže vrše plansku preliminarnu zamjenu dijela dotrajalih toplovodnih cijevi u ulici Envera Šehovića na dvije lokacije. Završetak radova je predviđen do 22. augusta. Za izvođenje radova u ulici Envera Šehovića Toplane su izdvojile 30.000 maraka”, ističu iz Toplana.

Zamjena cijevi izvodi se i u ulici Azize Šaćirbegović u Hrasnom brdu u dužini od stotinjak metara, a njihov završetak se očekuje do 15. augusta.

Osim ovih ulica, kako kažu u Toplanama, u cilju obezbjeđivanja kvalitetnijeg centralnog grijanja, vrši se planska preliminarna zamjena dijela dotrajalih toplovodnih cijevi i na drugim lokacijama lokacijama u Kantonu Sarajevo - u ulicama Potoklinica, Džemala Bijedića, u Prijedorskoj ulici, u ulici Trg Heroja, u Prvomajskoj ulici kao i u ulici Ive Andrića.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: