|

Zavod Drin dobio priznanje u Španiji

Zavod Drin dobio priznanje u Španiji
0
Klix.ba
4.12.2013. u 14:57
0
komentara
0

dijeljenja
Zavod Drin dobio priznanje u Španiji
"Međunarodna nagrada za vodstvo u imidžu i kvalitetu“, naziv je priznanja koje je JU Zavod za zbrinjavanje mentalno invalidnih osoba Drin, iz Fojnice dobio za svoju humanost i dugogodišnji rad sa osobama sa intelektualnim teškoćama i psihijatrijskim oboljenjima.
Organizacija Global Trade Leaders' Club, sa sjedištem u Madridu, svake godine dodjeljuje ovu vrstu nagrade kompanijama iz svih sfera djelatnosti, čije su organizacijske kvalitete i osobnosti zaslužili ovo međunarodno priznanje.

Tim povodom, upriličena je ceremonija dodjele nagrada i prezentacija nagrađenih kompanija, koja je održana 02. decembra 2013 u Madridu, na kojoj je prisustvovalo 150 biznismena iz više od 30 zemalja svijeta, kao i predstavnici diplomatskog tijela zemlje učesnice.

Zavod Drin je imao čast i priliku da bude jedini predstavnik iz BiH i priliku da među 42 nagrađene kompanije prezentira svoj rad i humanu djelatnost koju obavlja šest decenija.

Nagradu, bronzanu skulpturu, ispred organizatora, v.d. direktorici Karahmet Đeniti uručila je ambasadorica BIH u Kraljevini Španiji, njena ekselencija Jasna Krivošić Prpić, saopćeno je iz Zavoda Drin.
Prijavi grešku


Komentari (0)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...

Trenutno nema komentara na ovaj članak.