Komentari (185)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pocelo je
Sta je pocelo
Pitanje je samo dana kada će i Federacija isto uraditi.
Ispravna odluka, samo neodgovoran roditelj bi slao svoje dijete u skolu u jeku najvece pandemije jos od spanske gripe proslog stoljeca. :)
Zatvorite vi Dodka, prethodno iskaljite i..!
Dodika prvo zatvorit
Svi mi koji cekamo da se isto desi u Federaciji BiH
Mogu li ove entitetlije išta uraditi a da ne dobiju upute iz Srbije?
Dok je nama obrazovnih ustanova u Kiseljaku i Širokom , nemamo problema ;)
idioti pustite djecu da idu na vrijeme idu u skolu,pa ce poslije do pola ljeta ici..zatvori granicu i mirna Bosna,ko je ušo ušo je
Većinu frustriranih Klix "komentatora" treba staviti u izolaciju. Mozak im je dobro načet virusom primitivnog brdsko-planinskog kompleksaškog šovinizma. Da su svjesni koliko jadno zvuče kad izreknu neku "misao", povukli bi se u samoizolaciju.
JE... VAS SVAKO IMAMO ONLINE NASTAVU NE ZNAMO JE KORISTIT NAJZAGAĐENIJI GRAD NA SVIJETU NISTA SAD KORONA SAMO JEDAN DIO BIH OBEZBJEĐEN MAKEDONIJA 1 SLUCAJ IMA SVE UKINULI PO KRATKOM POSTUPKU DOK NE PADNE MRTVA GLAVA NECE SE NISTA PODUZET.
debili..u Njemackoj preko 1000 zarazenih pa ne zatvaraju sve skole..
Njih je davno trebalo izolovati od ostatka svijeta
SNSD krmetnjak na haparatima :D
eto koliko se bosnjak pita u RS.sastao se premijer,zeljka cvijanovic i jos nekoliko ministara i zatvorili sve skolske ustanove.i bosnjo ce ali 11 kantona,11 zasedanja,11 odluka itd po 11 puta.koliko je RS funkcionalniji deo bh je ovaj primer.fbh bi bila dosta efikasnija a ustedela bi milijarde da se podeli na bosnj i hrv entitet i smanji azdaja od 23000 u administraciji.na tako malenoj teritoriji to ni kalifornija nebi izdrzala
@gooUser1583758161 a najbolje bi bilo ukinuti i kantone i entitete ,koliko bi se tek tad administracija smanjila :)
Ma najpametnije bi bilo da se odreknemo svega i da gradimo unitarnu drzavu, u kojoj ce vecina biti muslimani koji ni na ovom clanku ne mogu da se suzdrze da ne pokazu koliko bolesno i agresivno preziru sve druge narode u BIH. ;)
Pa zatvorite i u Federaciji..ma ja djaba prica, kod nas samo ima bujruma ...
Nema one im plavke ministrice na presu a njen resor u pitanju Vidjena u Milanu u shopingu
Nemojte ih visw ni otvarat