Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odlazeći i korumpirani KOS-ovac Ajnadžić mora već jednom prestati opstruirati izgradnju Prve transverzale! Dosta je više bahatosti, nerada i lopovluka.
@Antiboot Svi koji se mogu ukljuciti u rjesavanje bilo kojeg problema koji se pojavi na trasi prve transferzale i treba to da ucine i svima nam olaksaju jer ce ovo biti pun pogodak i za saobracaj i za guzve i za spajanje Sarajeva i Vogosce
@Antiboot Najbolje od svega jeste sto su se svi nivoi vlasti okupili oko jednog problema i uhvatili u kostac sa njim.Prva transferzala ce nam svima olaksati,ubrzace saobracaj i doprinijece rasterecenju guzvi tako da nam je valjda svima u interesu da se sto prije posao obavi
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
pa moraju rušiti u Tešanjskoj ulici..mora se praviti još jedan tower....
Bitno je da se zajedno radi na rijesavanju ovog pitanja. Podrska radu Opcine Centar i nacelnika Ajnadzica.
Vjerujem da ce se uskoro poceti sa ovim projektom koji je od velikog znacaja za sve nas. I da, Opcina Centar je uvijek prva zahvaljujuci nacelniku Ajnadzicu!
Uklonite semafor kod HIFA pumpe Svarkino napravili ste guzve do stadiona Grbavica !! Prioritet vogosca eeee !!
Tender efendija i KOS-ov đeneral koji je na početku rata prijetio da će pobiti građane Sarajeva ako i jednom njegovom četniku iz Lukavice padne dlaka sa glave, mora otići.
@Antiboot širiti dezinformacije i to javno samo predstavlja neznanje pojedinca. Hodajući Centrom se može samo i jedino vidjeti naporan rad načelnika i to na svim poljima unapređenja lokalne zajednice. Sve što je urađeno, dotjerano izaziva reakciju, samo treba nastaviti sa radom.
Vjerujem da ce izgradnja uskoro poceti,ozbiljno se radi na tome,svima je u interesu postojanje Prve transverzale koja ce rasteretiti saobracaj od guzvi.
Načelnik Nedžad Ajnadžić je davno pokrenuo ovu temu tako da sada neće biti prepreka za njenu realizaciju. Rad Općine Centar se daleko vidi, dok postoje pojedini koji žele skrenuti pažnju na sebe.
Opcina Centar je u svemu prva pa tako i u izdavanju odobrenja za rusenje prvog ovjekta na trasi prve transferzale.Respect
Opcina centar jos jednom dokazala spremnost i azurnost. Svaka cast
Velike su guzve na tim dionicama i ova transferzala je potrebna, ipak infrastruktura jednog grada je jako vazna odnosno njen razvoj.
Vazno je da svi nivoi vlasti sudjeluju u ovom znacajnom projektu i da se zajednicki nastoje rijesiti svi problemi kako bi se sto prije pristupilo izgradnji.
Opcina Centar je rijesila mnoga i teza pitanja nego sto je izdavanje dozvole za rusenje nekog objekta.Prema tome jasno se vidi ko radi,ko koci,ko se zeli samo slikati,a kk ubire profit na sve to!
Vrlo bitan projekat, dugo ocekivani projekat i nadamo se da ce otpoceti, naravno treba vremena i na to se mora gledati.
E vala stvarno ovi negativni komentatori u reziji nekih lijevih stranki pa vas je premijer i tzv vase stranke, ne znam sto ste kivni na ovaj projekat.