Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Budem li čuo ove iz Sarajeva da seru, sve udariti sankcijama ima da šute ko bubice svi do jednog, pa čak i one u Tuzli, Doboju, Zenici, Mostaru, Neumu, Bihaću itd...
Treba Vlada KS uvest stroge zakone protiv svih gradjana van KS, pocevsi od skuplje naplate gluposti tipa zicare i parkinga, pa do vecih poreza ako radis u KS a nisi tu prijavljen. Dosta je vise bilo da provincijska sirotinja iz Tuzle, Zenice, Mostara, Bihaca iskoristava glavni grad.
pusite vi nama ku*ac sve hocete pa necete pokrali ste zenicu i tuzlu do boga
I budžet i navedene zakone moraju odobriti oba doma Federalnog parlamenta da bi stupili na snagu. Zbog čega i Dom naroda raspravlja o budžetu? Zar nije DN samo za zaštitu vitalnog nacionalnog interesa???
Sina odgajam strogo i muški. Bilijar, aparati, fliper, šiša... Petkom džuma. Subotom na Sjever da navijamo. Priučio sam ga pivi, košpicama, psovkama. Protiv Čelika je spržio baklju poslije gola. S ponosom je držao i vikao 'oooo', 'eeee', 'aleeee'. Rođeni Hordaš i budući ženskaroš. Već 'čita' Playboy. 👱🏻‍♀️👸🏻👩🏻‍🦰👩🏿👧🏿👩🏿‍🦰👩👩‍🦳🤶👵👠👡💄💋👙👗👌🏻🤙🏻🎗🎀☝🏻🤪
Kada bi se ukinuli kantoni ovaj Buddzet bi bi najamanje tri milijarde veci. Neparavda poput djecjeg doplatka porodilja dodatk za penzono invalitsko social-ugrozenim kategorijma bi bili duplo veci.
Moze li milijarda za mog Bakira?
@Analizatorac naravno da joj ne treba jer je njen muž svodnik a možda je ostalo i zlata što je ona Alijina rospija naprosila u Turskoj
Ne znam sta treba Bakiru, ali tebi treba pravopis za pocetak.
Sve porodilje u FBiH po 1000 KM prvih godinu dana!!! Dosta je vas i vasih bijelih hljebova i ostalih gluposti sto muzete jadan narod...uradite nesto konkretno!!