Komentari (251)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zato sto namjerno blokiraju turizam da Bosnjaci ne zarade nista para proslo ljeto su sabotirali evo hoce i ovo da ugase turizam
nije se Klempo ugradio
Vijece ministara sistemski vec drugu godinu unistava turizam cijeli svijet se otvara da se uzmu pare preko ljeta samo kod nas se radi na tome da niko ne dodje u BiH turisticki.
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Priglupi bošnjo bez dostojanstva i ponosa ne shvata ništa. Treba li vama viza kad idete na hadž u saudijsku arabiju?? To je reciprocitet. Treba li državljanima S.Arabije viza za zemlje EU? Treba!!! Jeste li svjesni ako BiH ukine vize za takvu zemlju onda EU automatski uvodi vize za BiH. Očigledno da niste .
eto pa vi opet uvodite HDZ u vladu!
I hrvati ko fol grader BiH. Gori su od srba. Uvjek bili
Blokirati ulazak turista koji gravitiraju ka Medjugorju, pa da vidimo dokle ovako...
ma sta ukinuti povecati duplo i svakome uvesti vize, e koliko bi samo para leglo bahaha
Bevanda klepmo , treba jedan kurat Arap da ga odbeovolji , jer ga on voli primit i onda ce sve odobrit
Zabrani sve južno od Makedonije.
bit ce to hrvatska,crna gore ,srbija???..ja.mislim da nece...ja jos nikad nisam vidio arape u hrvatskoj i crnoj gori.....mozda grijesim ali nisam 😼😽.
Ne idu arapi da da gospu obilaze i pare ustasama ostavljaju! To je razlog
Da hodočasnici u Medjugorje trebaju vize vjerovatno bi bila drugačija priča :-(
Hercegovačkom klempi je bitno da sabotira sve što ide u korist države.
Da ugrozeni su ugrozeni a sva vaznija ministarstva u bih oni drze bake im dade sve
Ne razumijem kako mogu Homići biti tzv Ministri?
rezultat trgovanja stolicama, kod nas je samo borba za mjesto gdje ce ko sjediti- a ko ce sta napraviti... jebe se njima o tome, niko ne pita sta se uradilo i ako je pogresno prekrit ce sve prasnom.... glasanje i ocistiti svu bagru, Zeljko da pobijedi, donijeti zakone o provjeri imovine, promijeniti zakone o zastari privrednog i ostalog kriminala, placanje zatvorske kazne izbrisati iz zakona... BIT CE BOSNE tad...
Meće konstitutivna manjina i ne vadi, zato im udovoljite i izmjenite Izborni zakon po njihovoj želji pa neka mogu još više blokirati
Dosta više sa sexy idejama oko Arapa. Arapi ovdje ne dolaze samo turistički, dolaze da kupuju zemljišta i nekretnine. Šta treba, da me i oni počnu tjerati iz vlastite države kao što me već tjera SDA i sl?