Komentari (254)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
onaj ko ti zeli zlo ne moze ti garantovati mir
tri slova uzp zato
Ne želi zlo, samo želi da jedan glas Hrvata vrijedi nekoliko Bošnjaka. Kako neko iole normalan bez obzira na naciju može reć da to nije rasna, nacionalna diskriminacija molim vas?
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Tako vam je to .....RH 1992 godine spasila stotine tisuća Bošnjaka od noža.......1995 spriječila da Bihać ne bude nova Srebrenica........Bošnjaci žele da im dođu Holanđani....dobro su štitili enklave 1995........mislim....boli me briga za HV...i EUFOR....ali patološka mržnja dijela Bošnjaka prema svemu što je hrvatsko je postala više bolest.
Ali sto je Hercegovinu pomogla nemoj pricati , koliko su nas volili 20.000 bosnjaka mučili po logorima Hercegovine, od dragosti ih pljačkali ubijali silov.ali itd itd. Vodja covke od dragosti ih vodio da kopaju i u logore, Bosnjaci nisu na kuci ni oluka nasli koliko su im dragi bili, stari most im od dragosti srušili..
Ako je tako ni Turska ne može, ta i ona je okupator bila, a ni Njemačka, no to su sve zemlje koje su u savezu NATO koji je garant, i tako svaka od članica može biti dijelom mirovne misije, mirovne naglašavam.
Zbog uzp presuda.
Od 2013 sam clan klixa valjda bi nesto trebalo znaciti i sada mi je sasvim korektan komentar izbrisan sa ovog clanka .Sada me zanima zbog cega.Jel zato sto sam napisao da su ne tako davno mucki ubijali nevine ili sto sam napisao da im ne vjerujemo ni sekunde.Presude su dokaz.Jel zbog zakljucka sto sam Bosnjak Musliman ili sto admin nije.Ako izbrisem nalog vjerivatno nece puno uticati na vas,ako ostanem moci cu i dalje pisati istinu ali cemu trositi vrijeme kada ne dozvoljavate istinu.
Hrvatska vojska je i 92 bila u mirovnoj misiji u BiH,zato im ne treba dozvoliti dolazak.
Poplave ,požari , zemljotresi tada su bili dobro došli!Trenutno nemate boljih prijatelja od Hrvata,a to što vas vaši mediji lože,ne vjerujte im!
Pa nemoze agresor na jednu zemlju i neko ko ocito ne zeli dobro u BiH , odrzavati sigurnost ?!
Gospodo Bošnjaci, Hrvatska u okviru KFOR je od prvog dana i nalazi se raspoređena na Kosovu u vidu kopnene i zračne komponente. Čuvaju mir na Kosovu i brane ljude uz koje ste se vi također svrstali (usput, mnogo je bolja relacija Zagreb-Prištinu nego Zagreb-Sarajevo). To vam izgleda ne smeta. Dalje, kada gori BiH, canaderi su HRZ a ne civilni kako mislite. Na ljeto, nek sejo mami svojoj piše da mu gasi Konjic....
Glupost, nije Hrvatska više u ratu s nama a jeste i član EU i NATO, valjda joj oni određuju pravila igre. Za mene su dobrodošli jednako kao i Turci. Eto, haman su Mađari ok ali ne i Hrvati, bezveze.
Da budu dio mirovne misije a ubijali ovdje, gdje to ima veze sa zrdavim razumom?
Prevelika se buka stvara radi 5 vojnika od 20 godina. Jeftini nacin za skupljanje politickih poena i punjenje medijskog prostora nebitnim stvarima.
ne razumijes ti to
Zato što je bila nezvanična zaraćena strana u ratu.
Pustite ih neka dođu. Svakako to i nisu neki vojnici, osim kad se nadrogiraju, pa jurišaju bez mozga na puščane cijevi. Oni koji su im pokazali zube su još živi, tako da imamo kontra mjeru.
Hrvatska je članica EU i NATOa, prva je priznala BiH i skočila u pomoć u ratu. Zbrinula skoro pola milijuna izbjeglica iz BiH, većinom Bošnjaka. I onda , na kraju balade, isti ti Bošnjaci pričaju o leđima i noževima. Tako i Sidran priča o Praljku koji mu je spasio cijelu familiju. Nezahvalno i hinjski
Ne daš Hrvatima u mirovnu misiju, koji su zvanično osuđeni agresori iz Haga, a hoćeš na more aaaa? Sram te bilo
Na more se ide bez uniforme i oružja,jedino se naoružamo šoldima aa?
Zato sto to hoce iz inata a ne sto nas postuju. Voz od nas