{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Zaimović: Gradonačelnica je na službenom putu, ne na godišnjem odmoru

S
11.2.2008. u 12:17
0
0
Zaimović: Gradonačelnica je na službenom putu, ne na godišnjem odmoru
0
Zaimović: Gradonačelnica je na službenom putu, ne na godišnjem odmoru
Nakon što je na naš redakcijski mail pristiglo nekoliko dopisa u kojima se kaže da je gradonačelnica Sarajeva Semiha Borovac, u trenutku kada građani Sarajeva pokušavaju učiniti nešto protiv nasilja u gradu otišla na godišnji odmor u Dubai, kontaktirali smo Gradsku upravu da vidimo gdje je zapravo gradonačelnica Sarajeva.
Glasnogovornik Gradske uprave Denis Zaimović potvrdio je za Sarajevo-x.com da je gradonačelnica Borovac u Dubaiju, ali da se ne radi o godišnjem odmoru ili privatnom putovanju, već da je gradonačelnica službeno otišla u Dubai, a da se već danas vraća.

"Gradnačelnica Borovac nije otišla na godišnji odmor niti na neko privatno putovanje. U pitanju je službeni put. Naime, gradonačelnica Borovac učestvuje na Forumu euroarapskih gradova pod nazivom 'Novi dijalog za razvoj' koji traje od 10. do 11. februara, te je u tu svrhu otputovala u Dubai. Gradonačelnica Borovac otputovala je u subotu poslijepodne, a već se danas vraća. Za vrijeme njenog odsustva gradonačelnicu Borovac mijenjao je njen zamijenik Predrag Mitrović“, kazao je za naš portal galsnogovornik Gradske uprave Denis Zaimović.

Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: