{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Za projekte udruženja i fondacija u Bosanskoj Dubici 20.700 KM

S
18.5.2012. u 16:51
0
1
Za projekte udruženja i fondacija u Bosanskoj Dubici 20.700 KM
0
Za projekte udruženja i fondacija u Bosanskoj Dubici  20.700 KM
Načelnik opštine Bosanska Dubica Nino Jauz donio je danas odluku o raspodjeli 20.700 KM za projekte udruženja građana i fondacija koji će u tekućoj godini biti finansirani iz budžeta opštine.
Odlukom je predviđeno finansiranje projakata osam udruženja građana i fondacija, a najvišim pojedinačnim iznosom od 5.000 KM biće finasiran projekat Streljačkog kluba "Milan Pilipović", kojim je predviđeno otvaranje strelišta otvorenog tipa.

U iznosu od 4.800 KM biće finansiran projekat kulturnog društva "Prosvjeta" pod nazivom "Bosanska Dubica - grad kulture", dok će projekat opštinske organizacija Crvenog krsta "Afirmacija i promocija dobrovoljnog davanja krvi" biti finansiran u iznosu od 3.000 KM.

Iz budžeta opštine Bosanska Dubica biće finansirani i projekti Udruženja roditelja, omladine i djece sa posebnim potrebama "Rastimo zajedno", Udruženja ratnih vojnih invalida Bosanska Dubica, Udruženje "Merhamet" i Rukometnog kluba "DIP Kozara".

Iz nadležnog opštinskog odjeljenja saopšteno je da će sa udruženjima građana i fondacijama biti zaključeni pojedinačni ugovori kojim će se urediti međusobna prava i obaveze.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Smatrate li da Željko Komšić može osvojiti još jedan mandat u Predsjedništvu BiH?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: