Kotor Varoš
0

Za izgradnju vodovoda u Maslovarama 350.000 KM

SRNA
Izgradnja vodovodne mreže u kotorvaroškom selu Maslovare, na koju će biti priključeno oko 260 domaćinstava, biće završena do 5. septembra, izjavio je danas Srni zamjenik načelnika opštine Kotor-Varoš Dalibor Vučanović.

On je naveo da se radovi izvode planiranom dinamikom, te da je vrijednost ove investicije, koju finansiraju Vlada Republike Srpske i opština Kotor-Varoš, 350.000 KM.

"Na novoizgrađenu vodovodnu mrežu biće priključena i maslovaraska Osnovna škola Petar Petrović NJegoš, kao i terenska ambulanta u tom selu", istakao je Vučanović.

On je podsjetio da je u predviđenom roku završena izgradnja vodovoda u Grabovici kod Kotor-Varoša, dodajući da je vrijedost te investicije oko 400.000 KM.

Vučanović je napomenuo da je završena izrada projektne dokumentacije za rekonstrukciju i dogradnju gradskog vodovoda u Kotor-Varošu.

"Planom kapitalnih investicija, predviđeno je da u naredne tri godine budu izgrađeni novi vodovodni sistemi u Kalamandama, Liplju, Kruševu Brdu, Raštanima i Varjačama", naglasio je Vučanović.