Komentari (202)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Grubešaaaaa, poseremo ti se na titulu ministra pravde! Ti si dokaz da je sistem truho i da je neophodna promjena, jer na poziciju ne dolaze stručni, već stranački podobni! Ti se sa pravdom na vesti nisi sreo. ;)
Uz dužno poštovanje svih Hrvata (BiH i Hrvatske) koji su bili uz nas u najtežim trenucima agresije na BiH, ne znam zašto Bošnjaci uporno pokušavaju da imaju Hrvate uz sebe kao saveznike.Jednostavno, to je neprirodan savez i nama su znatno bliži Srbi po svemu, bez obzira na zločine koje su počinili nad nama.
@dojime ko ti brani vodi ih kuci seki i mami drzava ima da se postuje i.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
HDZ ubija narod po Hrvatskoj sta se cudite za BiH
@vlasnikturcina-uvalim ti mami pregršt.......
@vlasnikturcina nije ni tebi lahko sine moj
Onda se pitate sto Srbi ne priznaju 1 mart kao praznik... Odjebite vise sa svojatanjem Bosne i Hercegovine. Vasa je najmanje. Jebite se na svojih 23%.
GRUBESA. OOO GRUBBEESAAAAA,,, SEREM TI SE NA TVOJ PRAVNI FAKULTET KOJEG SI ZAVRSIO NA PALAMA KOD N.KLJEVICA, M. KRAISNIKA, B.PLAVSIC I R.KARADJICA, SUMSKIH DJIKANA.
pa pivicu, ti da poznajes zakon ne bi zaposljavao svoje stranacke uhljebe po najvise u kantonalnu bolnicu Zenica, i ti nemas pravo spominjati zakon
Za njega je i mlijeko crno, nit je ovčar nit je pravnik.
Kada su Srbi preglasani na odluci o raspisivanju referenduma za nezavisnost, nisu napadnuti i protjerani od strane onih koji su ih preglasali. Kada su Srbi proglasili Srpsku republiku, odmah su započete pripreme za preuzimanje vlasti na prostoru kojeg su zacrtali kao srpski, mobilizacija Srba u vojne jedinice i zatim oružana pobuna, ubijanje nesrba i protjerivanje. U tome je razlika!
Želite li pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na ==> www.XXDate.club
opet poturad rokće. 🐖
kakav ministar sa kupljenom diplomom, kakva diploma takav i nazovi ministar
Nepostivanje ustava,prekoracenje ovlasti,ne postivanje Medjunarodnih presuda...i ovi da vas vode u EU!? Narod najgori!
Reakcija naseg krivosudja nema!?
da parafraziram Tozovca: Grubeša, Grubeša, kad ćeš doći do Šibenika!!! mmcu ti četničko fašističku
Ovaj grubjesa navodi vode na Mlin hrvata.
Treba jednu atomsku bombu baciti na ovu bosnu....................al u federaciju
Da li je nekome poznato gdje je Grubeša kupio svoju diplomu? To je, osim kladionica, najunosniji HDZ biznis.
E jeste bolesni jbt...