{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


"Wings of Hope" organizirao dan "otvorenih vrata"

F
22.12.2006. u 13:56
0
0
"Wings of Hope" organizirao dan "otvorenih vrata"
0
"Wings of Hope" organizirao dan "otvorenih vrata"
Centar za psiho-socijalnu podršku "Wings of hope", organizirao je danas druženje s bivšim i sadašnjim članovima, korisnicima, prijateljima te svima onima koji žele da upoznaju njihov rad.
Danom "otvorenih vrata", članovi ovog centra istovremeno proslavljaju i uspješan završetak sezone i predstojeće blagdane.

"Imamo više razloga za slavlje. Na području BiH djelujemo već 13 godina i u tom periodu je putem naših projekata prošlo 20.000 mladih, djece i roditelja. Svakodnevno nam se javljaju naši bivši korisnici koji stasavaju u mentalno i moralno jake ljude te se vraćaju u Centar da bi svojim iskustvom pomogli onima kojima je pomoć potrebna", izjavila je za FENU koordinatorica programa detraumatizacije Alma Taso.

Centar se sastoji od savjetovališta otvorenog tipa, programa pomoći u učenju i savladavanju školskog gradiva, otvorenih kreativnih radionica, tematskig grupa za adolescente i roditelje, individualnih psihoterapija, vanjskih aktivnosti, škole skijanja i bordanja te mirovno-edukativnog kampa koji se organizira svake godine u sedmom mjesecu i traje pet dana.

"Wings of hope" u suradnji s centrima za socijalni rad djeluje i na području nekoliko osnovnih škola u Tuzli, Vogošći, Mostaru i Banjoj Luci.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: