Komentari (81)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Wigemark je popud Dodika, priča jedan dan jedno, jedan dan treće, drugo preskače. EU, BiH tretira kao pokus, primili su Rumuniju i Bugarsku, BiH su nametnule nemoguće standarde, postavili političare koji su protiv EU, i sve uradili da nas ne prime, oni su poput nekih privatnika koji deset godina radnicima ne uplaćuju doprinose i ne daju platu, vazda obećavajući. Treba Wigemarku jasno reći ako će nas primati kao Hrvatsku, radije ćemo sa Rusijom i Kinom u savez.
Smotane briselske birokrate uguraće nas tamo gdje nas ni Staljin nije uspio dovući. Bolje bi bilo da niste rušili Berlinski zid, samo ste proširili permafrost.
daj još jedan krug
Odjebi i ti Wigemart ....
koji papak i cuj ti njemu price.. problem im sto idu izbori u EU a nemaju sa kim da se igraju da mogu biti ponovno izabrani .. dodik i covic igraju na desnicu u EU ... a ovi ljigavci poput ovog krelca, Hahna i sl. idu samo linijom manjeg otpora .. klasicne EU birokrate koje kod Covica uzivaju u vinu, maslini i sl..
Wigemark je slican kao Inzko, to je sve bezveze
raskrizju
STA MOZE BIH DA UCINI? 1. EKONOMSKI SAVEZ SA TURSKOM, RUSIJOM I KINOM 2. INVESTICIJE IZ KINE 3. UA UZVRAT DATI KINEZIMA 3 VOJNE BAZE U BIH
europa ??? ovakva ne!!! Ima i kontra njih
HOCE LI KO PUCATI NA WIGERMARKA, ILI DA I DALJE TRPIMO OVA NJESRA???
bosna ne ide nikuda, bosna luta izgubljena
pusti nas covjece da se vrtimo jos malo u krug,kud si navalio sa tom svojom eu
Nasim politicarima odgovara kruzni tok.😎😎😎😎😎
Definitivno je bolje vrtiti se,nego saginjati godinama da nas.....
Nema u krug. Ili EU, ili raspad. Mislim da je ovo drugo, gotovo završena stvar.
@Separatist pa to je to, u krug, malo roke-koke, malo u klupe, i jopet
Pa onda smo u kruznom toku
@Vojnik_srece986 ahahahh bravo :)