Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da Tužilaštvo BiH postupa neprofesionalno, i da je potrebna sveobuhvatna reforma pravosuđa BiH, tu je Vukota Govedarica apsolutno u pravu! Bajdvej, poznajem nekoliko Govedarica i svi su dobri ljudi.
STO IVANICA NISTE PRIVELI I SASLUSALI,,,MI IH SLUSAMO SVAKI DAN KAKO LAPRDAJU,,STA JE KONKRETNO RADITI,,,U VAS SE SVE SVODI NA SASLUSANJE,KOGA STE KAZNILI,KOME STE STA ODUZELI,,NEMA REZULTATA,PRDITE I VI U PRAZNO,,,DODIK VAM RADI STA HOCE,,
Bošnje ih privode ko goveda.
@bosman345 Međunarodni sud u kojem sjede stranci kao što su Muslimani turskog porijekla i ameri.
Dodig nesmije u Teheran ha ha
Hapsi sve djikane redom, sad je Dodo na redu, blizi se kraj njegovoj eri i genocidnoj tvorevini ! Kostat ce vas anketa glave !
Ко је ухапшен?
Ај баш и да видим то чудо како ће те Ви из калифата то урадити?
najjače ime vukota😂😂😂😂😂
jel iko ostao u radnom odnosu?