Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mozel se šta objaviti bez vjere aa klixovci majku li vam
Ne mere. Engkez plaća račune da se promovira Vjeroslavija, džamija i crkva su joj shopping mall.
Ovdje zivi vecinski vjersko stanovnistvo, ako te to boli i ako si vec ateist, onda to je samo tvoj problem. U drustvenim aktivnostima ostaje ti samo da se prilagodis vecini.
Mostar je London za sve gradove u bh
Bezveze, danas slučajno bio, pa se i provozao. Nit vidiš Neretvu, nit Stari most nit bilo šta lijepo u gradu ( a u Mostaru je lijepo samo ono oko Starog mosta) . Loša lokacija, mali točak Još mi žao onih 8KM.
Za koju godinu napravit će Roller Coster poslije ide Disneyland.
Zavrti kolo elvira
Jeli se i Antonia Čerkez vozala?Pitam za prijatelja
Stavite još jedan točak u Neumu po uzoru na Los Angeles! Više turista će vam biti!
Čestitao bi Čoviću ali ne znam šta, Uskrs ili Vaskrs pa evo da ne pogriješim čestitam mu oba pa nek on izabere čirilica ili latinica.
Haram se vrtit za Bajram
hahaha ne vjerujem
cuj CASSA bgt stvorio
Zato se tako divna gospodja Maja Nardeli okrece u grobu.
ovaj klix je bolestan. točak vjera,ramazan,ramazan,top,ovaj onaj
Preskupo je 8 KM da bi se duze zadrzalo. Nismo u Minkenu.
Cuj 8 km jos malo i 10 cevapa skupo je to Koricu cak preskupo
Vidi Maria na koksu opet, nedavno se jedva izvuko. Da ne bi Antonie Čerkez, kombinacija koksa i viagre bi mu glave došla.