|

Vojnici OSBiH uključeni u potragu za nestalim dječakom na Majevici

Vojnici OSBiH uključeni u potragu za nestalim dječakom na Majevici
81
Klix.ba
11.3.2017. u 10:34
28
komentara
81

dijeljenja
Vojnici OSBiH uključeni u potragu za nestalim dječakom na Majevici
Oružane snage BiH od jutros su uključene u potragu za nestalim desetogodišnjim dječakom Konstantinom Stijepićem na širem području Majevice, općina Lopare.
Angažman OS BiH odvija se u skladu s procedurama, tj. putem Ministarstva sigurnosti BiH (Operativno-komunikacijsko središte 112), a na zahtjev Republičke uprave civilne zaštite RS-a.

Treća pješačka bojna 5. pbr OS BiH uputila je 86 pripadnika, 4 kamiona i malo motorno vozilo u potragu za nestalim dječakom.

Pripadnici OS BiH po planu pretraživanja i u koordinaciji s jedinicama na terenu pretražuju širi rejon Majevice. Osim OS BiH, na terenu su angažirani pripadnici Federalne uprave civilne zaštite (FUCZ), pripadnici Gorske službe spašavanja Distrikta Brčko, Civilne zaštite općine Lopare, lovci, te veliki broj policajaca Republike Srpske.

Također, angažman pripadnika OS BiH se nastavlja do daljnjeg.

Desetogodišnji dječak Konstantin Stijepić, koji boluje od autizma, nestao je 7. ožujka 2017. godine oko 13 sati na području između naselja Lipovica i Labucke, nedaleko od obiteljske kuće na Majevici kod Lopara.
Prijavi grešku


Komentari (28)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...