|

Vlatko Popov iz Zenice 40.000-ti član BIHAMK-a

Vlatko Popov iz Zenice 40.000-ti član BIHAMK-a
0
F
FENA
22.1.2015. u 12:43
10
komentara
0

dijeljenja
Vlatko Popov iz Zenice 40.000-ti je član Bosanskohercegovačkog auto-moto kluba - BIHAMK.
Foto: Nedim Grabovica/Klix.ba Foto: Nedim Grabovica/Klix.ba


Predsjednik BIHAMK-a Rasim Kadić danas je na svečanoj promociji u Sarajevu zahvalio Popovu na učlanjenju i poželio mu sreću te mu uručio člansku kartu i prigodan poklon.

Popov je izjavio da za njega članstvo u BIHAMK-u predstavlja dio saobraćajne kulture, koje ne košta mnogo a samo jedna intervencija se može višestruko isplatiti, zbog čega preporučuje svim vozačima da postanu članovi.

Kadić je istakao da BIHAMK pomaže članovima na teritoriji Bosne i Hercegovine i zemalja u regiji, te u Evropskoj uniji 24 sata tokom svih 360 dana godišnje.

Dodao je da, na osnovu usluga koje pružaju i zadovoljstva koje klijenti pokazuju, s ponosom može reći da je BIHAMK organizacija bez koje je nemoguće zamisliti život na cestama.

Foto: Nedim Grabovica/Klix.ba Foto: Nedim Grabovica/Klix.ba


Kadić je naveo da se približavaju cifri od 10 posto članova u odnosu na broj registriranih vozila, što je slučaj u nekim zemljama zapadne Evrope.

"Članstvo u BIHAMK-u je kao ovjerena zdravstvena knjižica, nešto što trebate imati a nadati se da vam nikada neće zatrebati", poručio je Kadić.

Naglasio je da svaki član BIHAMK-a na Petrolovim benzinskim pumpama ostvaruje popust od pet feninga po litru goriva, što je značajna ušteda.
Prijavi grešku


Komentari (10)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...