Komentari (152)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja imam strategiju za heliodrom u onom velikom kukuruzistu sa desne strane kada se ulazi u Laktaše.
@Tzavellas, Kanton Sarajevo plati vise PDV-a nego cujela šumska? Pa ti skontaj ko nema za vode, smetlje voasko!!
@Tzavellas zasto su sve vece firme napustile RS bi trebao znati.Zasto se u RS ne daje borcima, je pitanje da li su oni branili svoju domovinu.Ako se ti borci ne podignu na noge i ne smiju reagovati na ta primanja u buduce ce im i to najmanje uzeti.RS nema ni za investiticija iz svog budjeta, tako da tvoja izjava ima klimave noge.Sve sto se radi nesto kao investicija su nerealna izdavanja i puno magle.Firme propadaju jedne do druge, nakon nekoliko radnji.Sve je trulo u tvome okruzenju.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Dok se vi tu prepirete tko je jadniji i siromašniji, radikalni nacionalistički političari vas i dalje huškaju jedne na druge i treće, kradu vaše novce i rasprodaju vas u roblje strancima sa istoka i zapada.
@Bobas Zavadi pa vladaj...odvajkada pali ista taktika! Džaba sve kad većina odlučuje, bez obzira na IQ i stručnost.
Pa zar se ovom imaginarnomn aerodromu već vas ceo svijet nije od srca nasmijao ... Mislim da je vrijeme da se cirkus zaustavi i da se ova lijepa tabla skine i u kontejner baci ( iako nije pisana ćirilicom ) . . . ! ! !
... Mislim, ovo pojašnjenje ispod se ne računa ... to je samo za lokalni puk . . .
Bitno je da je Mladicev lik na sred Gacka a sto su ih Mladicevi nasljednici izdali u ratu i sto ih i dan danas kradu to nema veze i sto ljudi u Trebinju rade za 400 KM..... jadni moj narode
Zelimo nastavak akcije petog korpusa, zelimo novu traktorijadu, zelimo smrt svih bosanskim pravoslavcima koji mrze svoju jednu jedinu
Zelimo nastavak akcije petog korpusa, zelimo novu traktorijadu, zelimo smrt svih bosanskim pravoslavcima koji mrze svoju jednu jedinu
Ako nebude aerodrom doce formula 1. Velika nagrada vukojebine
😂😂😂staaa??Aerodrum....aaa🤦🏻‍♂️...how yes nou
Eklantantan primjer uplate za nesto sto ne postoji.Policajci ili ti milicioneri evo Vam ptica sama doletjela u hapsanu.Do Vas je.
Aerodrom Trebinje, bolnica Srbija, puna Bosna kamenja temeljaca hahaha jos samo da Bake postavi temelj za univerzitet Turska&Erdogan.
pa kako sam ja onda neko veče sletio na aerodrom Trebinje
Ovdje je zakon biti pilot. Nigdje ne letis a ide plata. I staz.
Hahaha, brain fuck.
Bice aerodrom i na sokocu 👅
a mi u federaciji kao nemamo slicno, prije mjesec skrhase 2 miliona na istu stvaru aerodrom u bihacu a nisu u stanju jednom sedmicno voz da ide bihac-sarajevo jer je nerentabilno a hoce aerodrom. i da ga pokrenu kud ces u qrc kad sletis i sa robom i sa ljudima.od toga ne moze da zivi ni sarajevski aerodrom
kara Dodo krezube idiote hahaha, ne vadi
Ja sam siguran da ima zaposlenih bar 50 :) haha