Komentari (450)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
HAHAHAHAHAHA CIRKUS DRZAVA
J.... u zdrav mozak!
https://www.24sata.hr/news/novosadski-nogometasi-igrali-su-u-majicama-s-likom-mladica-550032
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
inace djeca u bih nastaju pomocu goriva...boze sacuvaj
https://www.24sata.hr/news/novosadski-nogometasi-igrali-su-u-majicama-s-likom-mladica-550032
Ako povise akcize, žene su nam nayebale
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Hahaha Povecanjem cijena goriv,a kod muskinja ce k ita da naraste a kod zenskinja ce narasti s ise. Mogli su komotno i ovako reci.
Ovi kreteni na vlasti još uvijek misle da će im djecu donijeti rode, čitaj MMF!
Bem ti zivot...Kakve mi kloceve drzimo na vlasti... Njihova logika: Ako povecaju akcize to je = vise autoputa (preskupog) = ljudi ce vise putovati (?!) = radjace se vise djece... :((( A GDJE SU AKCIZE KOJE UZIMATE GODINAMA?! U zadnje 3 g. niste otvorili ni 1 m autoputa, a trazite jos nameta?!
Karavlašina na vlasti
Frajer napisao da se vozi po Sarajevu a nigdje Sarajeva,samo neko lisce i blato. Za nekih je kamera.. https://www.youtube.com/watch?v=PwoVAZAHqVs&t=301s
https://www.youtube.com/watch?v=1R4D8gSa15k
Kolektivno ludilo...
kreteni sto serete po komentarima, niste ni procitali cijeli clanak.
manje goriva,čistiji zrak i čo'jeka namah nješta spopadne pa bi da trpa,a bogami kad se trpa moguće je da se šta i rodi. ma pametni u'nas ovi hajvani, ih!
Meni neko rece za ovaj naslov u medijima. Ja kontao neka zajebancija tipa Monty Pithonsa. Kad ono FAKAT!!! Hahahaha, glasajte narode za svoje debile, jer su vaši debili bolji od drugih debila....
Boze pogledaj prema ovom napacenom narodu,molim te!!!
gleda i ne moze da vjeruje
Kad se ne moze vozati, onda se hebite. Ima logike. Ja tvrdim da bi se mnogo više mrlo, da se povećaju cijene hrane. Ima logike. Ja tvrdim da bi mnogo više posla imala pogrebna preduzeća, kad bi se nasumične svaki dan strijeljalo par stotina stanovnika. Ima logike. Ja tvrdim da više radnika koji rade za platu od ništa, znači i više plate za guzičare koji dobiju svašta. Ima logike.
Kupiš kartu za autobus, da bi gurao prazan autobus, zajedno sa ostalim putnicima / guračima. I tako uljepšaš život dabrovima u dolini rijeke Nila. Nemoj da bi neko stavio minus na ovo. Napisao sam više logike, nego ijedan od političara. hvala.
Ova njihova izjava bi mogla ponijeti titulu najdebilnije izjave ove decenije, ako ne i vijeka. Neka barem u nečemu budemo prvi. Pardon, zaboravio sam nezaposlenost i tu smo prvi u Evropi a 3-4 na svijetu. Mada sa Bakirom, Dodikom i Čovićem i tu ćemo zauzeti ubjedljivo 1. mjesto u svijetu.
Seljak sa Romanije ili Čevljanovića ne bi ovako nešto izjavio. Ali zato je naša elita to bez ikakvih problema objavila. Ima li i to da ako uvedemo ove akcize da će nam plate biti kao u Švicarskoj? Glasajmo za naše u akcizama je snaga.