Poklon za Dan žena
57

Vlado Đajić dijelio cvijeće na trgu, Banjalučanke se oduševljeno otimale i slale puse

E. M.
Direktor Univerzitetskog kliničkog centra u Banjoj Luci i predsjednik Glavnog odbora SNSD-a Vlado Đajić danas je u centru grada odlučio povodom Međunarodnog dana žena Banjalučankama darovati cvijeće, a za samo nekoliko trenutaka ispunio je svoju misiju.

Međunarodni dan žena obilježava se darovanjem cvijeća, a tu priliku iskoristio je i generalni direktor UKC Republike Srpske i predsjednik Gradskog odbora SNSD-a Vlado Đajić koji je danas u Banjoj Luci za sve svoje sugrađanke, koje su imale sreće da se tu zadese, osigurao cvijeće.

U obraćanju medijima je kazao da je današnji dan ustvari podsjetnik na mukotrpan put koji su žene prošle kroz vijekove da bi se izborile za ravnopravnost koju danas imaju.

"Ovo je opomena i za sve nas muškog pola da damo još veću mogućnost ženama da napreduju u društvenom i javnom životu, a i za veću pažnju i ljubav u porodicama koje one zaslužuju", kazao je Đajić.

S obzirom na to da se cvijeće dijelilo na trgu u centru Banje Luke nastala je pomama, a žene su se naguravale kako bi došle do svog cvijeta, a mnoge su kući otišle sa više od jednog "znaka pažnje". Sudeći po reakcijama organizator je dobio i poljupce od sugrađanki što znači da ih je očigledno oduševio svojim postupkom.