{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Vlada RS o izmjenama Krivičnog zakona

S
17.6.2010. u 08:03
0
2
Vlada RS o izmjenama Krivičnog zakona
0
Vlada RS o izmjenama Krivičnog zakona
Zgrada Vlade RS
Vlada Republike Srpske (RS) razmatrat će danas prijedloge zakona o izmjenama i dopunama Zakona o društvima za osiguranje, Zakona o republičkoj upravi i Krivičnog zakona.
Pred ministrima će biti nacrt Republičke strategije zaštite vazduha, kao i informacija o rezultatima istraživanja o položaju i potrebama djece u kolektivnom i alternativnim centrima RS, saopšteno je iz Generalnog sekretarijata Vlade.

Na predloženom dnevnom redu sjednice je i izvještaj o poslovanju "Željeznica RS" iz Doboja za prošlu godinu, informacija o rješavanju predmeta državljanstva iz ranijih godina i informacija o stepenu završenosti poslovnog prostora za Republičku upravu za inspekcijske poslove - Uprava Banja Luka.

Pred ministra će biti i informacija o potrebi obezbjeđenja poslovnog prostora za Poresku upravu, te informacija o radu predstavnika Vlade RS u Interresornoj grupi za izradu Zakona o zaštiti žrtava torture i civilnih žrtava rata BiH.

Bit će riječi i o informaciji sa sjednice Republičkog štaba civilne zaštite RS, održane u Trebinju 8. juna i izvještaju o realizaciji projekta "Igrajmo fudbal".

Na sjednici Vlade biće razmatran prijedlog odluke o davanju saglasnosti na program rada i finansijski plan Javne ustanove Agencija za mirno rješavanje radnih sporova za ovu godinu.

Na dnevnom redu je i informacija o zahtjevu preduzeća "Boksit" iz Milića za dobijanje brisovne dozvole upisanog založnog prava u zemljišnim knjigama.

Sjednica Vlade RS zakazana je 10.00 sati.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Da li je opravdan zahtjev za povećanje akciza na gorivo kako bi se ubrzala izgradnja autoputa?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: