{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Vlada RS o izmjenama Krivičnog zakona

S
17.6.2010. u 08:03
0
2
Vlada RS o izmjenama Krivičnog zakona
0
Vlada RS o izmjenama Krivičnog zakona
Zgrada Vlade RS
Vlada Republike Srpske (RS) razmatrat će danas prijedloge zakona o izmjenama i dopunama Zakona o društvima za osiguranje, Zakona o republičkoj upravi i Krivičnog zakona.
Pred ministrima će biti nacrt Republičke strategije zaštite vazduha, kao i informacija o rezultatima istraživanja o položaju i potrebama djece u kolektivnom i alternativnim centrima RS, saopšteno je iz Generalnog sekretarijata Vlade.

Na predloženom dnevnom redu sjednice je i izvještaj o poslovanju "Željeznica RS" iz Doboja za prošlu godinu, informacija o rješavanju predmeta državljanstva iz ranijih godina i informacija o stepenu završenosti poslovnog prostora za Republičku upravu za inspekcijske poslove - Uprava Banja Luka.

Pred ministra će biti i informacija o potrebi obezbjeđenja poslovnog prostora za Poresku upravu, te informacija o radu predstavnika Vlade RS u Interresornoj grupi za izradu Zakona o zaštiti žrtava torture i civilnih žrtava rata BiH.

Bit će riječi i o informaciji sa sjednice Republičkog štaba civilne zaštite RS, održane u Trebinju 8. juna i izvještaju o realizaciji projekta "Igrajmo fudbal".

Na sjednici Vlade biće razmatran prijedlog odluke o davanju saglasnosti na program rada i finansijski plan Javne ustanove Agencija za mirno rješavanje radnih sporova za ovu godinu.

Na dnevnom redu je i informacija o zahtjevu preduzeća "Boksit" iz Milića za dobijanje brisovne dozvole upisanog založnog prava u zemljišnim knjigama.

Sjednica Vlade RS zakazana je 10.00 sati.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Smatrate li da Željko Komšić može osvojiti još jedan mandat u Predsjedništvu BiH?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: