{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Vlada RS-a utvrdila najnižu cijenu rada od 100 KM

F
28.12.2007. u 16:35
0
0
Vlada RS-a utvrdila najnižu cijenu rada od 100 KM
0
Vlada RS-a utvrdila najnižu cijenu rada od 100 KM
Vlada Republike Srpske donijela je na današnjoj posebnoj sjednici u Banjoj Luci Odluku o utvrđivanju najniže cijene rada od 100 KM za zaposlene u prosvjeti i kulturi, unutrašnjim poslovima, državnoj upravi i pravosuđu.
Potpredsjednik entitetske vlade Anton Kasipović izrazio je zadovoljstvo današnjom odlukom Vlade i istakao da će se nova cijena rada primjenjivati za obračun plaća i ostalih primanja od 1. januara 2008. godine.

„Cijenimo da smo zajedničkim radom i naporom i uz puno razumijevanje i podršku poslanika u Narodnoj skupštini RS-a stvorili odlične uslove za povećanje plaća velikog broja građana u RS-u. Ovo je važno ne samo zbog činjenice da se značajno povećava standard velikog broja građana nego i zbog toga što se ovim uređuje jedna značajna oblast, kao što je oblast plaća“, rekao je potpredsjednik Kasipović.

Predsjednik Sindikata zaposlenih u oblasti unutrašnjih poslova Duško Jandrić odao je priznanje Vladi RS-a zato što je nakon jučerašnjeg usvajanja seta zakona o plaćama u Narodnoj skupštini, već danas utvrdila novu cijenu rada.

„Ovom prilikom želim da zahvalim Vladi na razumijevanju, jer će novim plaćama standard i socijalno-ekonomski položaj zaposlenih dostići jedan kvalitetniji nivo“, rekao je Jandrić.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Da li je opravdan zahtjev za povećanje akciza na gorivo kako bi se ubrzala izgradnja autoputa?
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: