{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Vlada RS-a sutra o nadoknadi štete nakon kamenovanja ureda Njemačke i Francuske ambasade

F
FENA
26.3.2008. u 16:07
0
0
Vlada RS-a sutra o nadoknadi štete nakon kamenovanja ureda Njemačke i Francuske ambasade
0
Vlada RS-a sutra o nadoknadi štete nakon kamenovanja ureda Njemačke i Francuske ambasade
Vlada Republike Srpske razmatrat će sutra na sjednici u Banjoj Luci Informaciju o toku izrade Prednacrta zakona o sprječavanju sukoba interesa u organima vlasti Republike Srpske, s Prijedlogom zaključka, te Odluku o odobrenju isplate 1.123,28 KM zbog naknade štete na objektu i stvarima Ambasade SR Njemačke i Ureda Ambasade Republike Francuske u Banjoj Luci, nastale prilikom damonstracija od 18. marta.
Na sjednici je predviđeno i razmatranje informacije o stepenu izvršenja Programa rada Vlade RS-a za prvi kvartal ove godine, te Informacije o spoljnotrgovinskoj robnoj razmjeni RS-a s inostranstvom za prošlu i prvi mjesec ove godine, s Prijedlogom zaključka.

Predviđeno je i izjašnjavanje o Prijedlogu projekta sufinansiranja zapošljavanja nezaposlenih osoba u ovoj godini, s Prijedlogom odluke o davanju saglasnosti i finansiranju "Projekta sufinansiranja zapošljavanja nezaposlenih", kao i razmatranje Prijedloga energetskog bilansa RS-a za ovu godinu.

Vlada RS-a bi trebalo da utvrdi i Prijedlog zakona o izmjenama Zakona o zaštiti životne sredine i Nacrt zakona o srednjem obrazovanju i vaspitanju, kao i Prijedlog politike zdravlja mladih RS-a za period od 2008. do 2012. godine.

Razmatrat će se i Prijedlog odluke o promjeni oblika organizovanja JP "Srpska novinska agencija - Bijeljina, kao i o odobrenje sredstava za socijalno zbrinjavanje 3.523 radnika iz 12 preduzeća, u kojima su radnici procesom stečaja preduzeća ostali bez zaposlenja, u ukupnom iznosu od 2.504.171,28 KM i odluka o odobrenju sredstava za socijalno zbrinjavanje 69 radnika iz preduzeća AD "Transport", Ugljevik, u kojem su radnici procesom stečaja preduzeća ostali bez zaposlenja, u iznosu od 100.000,00 KM.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: