{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Vlada RS-a o naknadama za ratnu štetu

S
9.4.2009. u 08:04
0
18
Vlada RS-a o naknadama za ratnu štetu
0
Vlada RS-a o naknadama za ratnu štetu
Vlada Republike Srpske (RS) razmatraće danas po hitnom postupku Prijedlog zakona o izmjenama i dopunama Zakona o ostvarivanju prava na naknadu materijalne i nematerijalne štete nastale u periodu ratnih dejstava od 20. maja 1992. godine do 19. juna 1996. godine.
Na predloženom dnevnom redu su i nacrti zakona o regulisanju cijena i o mirnom rješavanju radnih sporova, saopšteno je iz Vlade.

Na sjednici će biti razmatrana i informacija o prijedlogu opštine Prijedor o prenošenju vlasništva nad imovinom koju je Vlada RS kupila u stečajnom postupku Fabrike celuloze i papira ''Celpak'' u stečaju i preduzeća ''Autotransport'' u Prijedoru.

Ministri će raspravljati i o informaciji o statusu objekata Vlade RS u Ulici Mladena Stojanovića u Banjaluci, kao i informaciji o Prijedlogu zakona o radnom vremenu, obaveznim odmorima mobilnih radnika i uređajima za evidentiranje u drumskom prevozu.

Vlada će razmatrati informaciju o spoljnotrgovinskoj robnoj razmjeni RS u prošloj godini sa osvrtom na razmjenu ostvarenu u januaru i februaru ove godine, kao i informaciju u vezi sa IPA programima prekogranične saradnje BiH sa susjednim zemljama.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Da li je opravdan zahtjev za povećanje akciza na gorivo kako bi se ubrzala izgradnja autoputa?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: