Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedino rješenje je prestati bacati smeće, pišati i pljuvati na svakom koraku. I prestati vikati stalno ŠTAIMA.
Treba ovo sve preupustiti SDA i da se poselamimo svi i bjezimo glavom bez obzira, ocigledno da nedaju ljudima da rade posteno
Zatvori puni robijasa. Eto dzaba radne snage. Oni bi meni krv propisali.
sta ce seljak onaj od zavidovica ili kaknja navikao tamo da sebi i svojoj djeci pod nos baca u potok i rijeku, truje sebi i vodu i njivu i svoju djecu i kako njega nauciti kulturi zivljenja u grad kad dođe.
Hajd sad izdajte saopstenje da cete udovoljiti zahtjevima roditeljima djece sa poteskocama u razvoju koji su jutros protestvovali. Manite se ovih kozmetickih uljepsavanja, malo ste pobrkali red prioriteta...
cuj price, MOZE biti cist .... ma MoRA biti cist ...
A za to vrijeme izvan uže jezgre grada kante pune smeća koje niko ne odvozi. Fuj nova vlada!
Ne moze muslimanska zemlja biti cista. To je naviklo na necistocu kao u Pakistanu. Nema kanalizacija, nema vode, nema zraka. Sta ce te to je sve po serijetu.
@AjsaUstasicaSibenik Drago dijete ne postoji muslimanska ni katolicka zemlja, zemlja nije nasa mi smo tu se eto samo zatekli. Jos nesto, kanalizacija i tekuca voda u gradu je nesto sto je Europa vidjela od Arapa. Eh sad, sto je neko po prirodi prljav to isto nema veze sa religijom jer imas citavu juznu Ameriku gdje su hriscani a prljavo je isto kao u Pakistanu. A da je prljavo jeste.
Zeljeznicka stan8ca puna smeca, obale miljacke pune smeca pogotovo na otoci. Kante za smece nigdje, oko zgrada smece.
A kako ćeš zabraniti jednom doseljenik da frkne plastičnu flašu u miljacku
@BHHrvat99 glup komentar cuj dosljak bacio smece. Posjeti psihologa imas probleme kao hitler.
Samo cistite Centar grada, ovo ostalo katastrofa. Šip sve smece, znam da su tamo vecino glasaci SDA, al ima nas normala, red je da posaljete ekipu.
Može bit, al’ neće
Dakle ovi ce samo cistiti,al dobro je i to jer drugo uraditi nece nista...
ko da nemam oci pa ne vidim da grad nista nije cistiji nego prije. Ublehasi
Sad će komentari tipa pa ne može ova najbolja vlada oscisitit što je SDA zaprljala
Moze da nema papcina koji su sisli s planine/brda i bacaju smece