Komentari (288)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kao da je ograničenje ludoj glavi nešto značilo. Samo ćete usporiti saobraćaj i izazvati dodatnu nervoza za volanima dok će brude i dalje gasat kako im qrcu ćejf. E hoćete i riješit problem.
Hajmo tiktok seljacine sad snimajte storije mamu vam pećinsku
Ma samo postaviti patrole na kriticnim mjestima i gdje su trkaci. Ako ne znaju gdje su neka pitaju gradjane mada to oni dobro znaju.
PRIKAŽI ODGOVORE (14)
Ovim idiotima sto divljaju jako bitno smanjenje ogranicenja sa 60 na 50 bravo za vladu genijalno rjesenje 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻
Kakve kamere i videonadzori ljudi, jeste li normalni? Samo mislite na punjenje budzeta👆! Zasto ne uklonite sve kamere, a uvedete slj. kazne: Prvi put pijan, kazna 10000 KM ili zatvor 100 KM/dan. Drugi put pijan, trajno vozacku, auto pod presu bez obzira ko je vlasnik, 2,5 godine zatvora. 3 put pijan 10 god zatvor, trajno oduzimanje imovine, 4 put pijan 20 god zatvor. Cilj glupsona na vlasti je nadzor i kaznjavanje obicnog naroda radarima i punjenje budzeta. 
Zamislite koliko ce nekom balavcu bez vozacke znaciti smanjenje brzine sa 65 na 50. On leti 150 na sat. Stite babu od ovog malog balavca od zatvora.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Koje budalaštine, samo ćete npraviti još veći haos u gradu. Ludi će i dalje ludovati jer njima je svejedno koliko je ograničenje.
ogranicenja nece zaustaviti budale njima treba fizicki onemoguciti da usmrte nekoga
ništa time necete postici.. ubicama je svejedno koliko je ogranicenje..
Pa gledajte nam Vlade… Ministrica Hota nikad nije pedofila onog smjenila sa funkcije ucitelja. Nikad nije nijedan zakon donijela da zastiti djecu. Kenan Magoda tuce zenu. Vranic, nikad nije nista rijesio za dijete kojem je unisten zivot operacijom oka. Vi hocete da ova Vlada donese zakone koji bi nas stitili…
Ako imate imalo obraza ponudite neku ostavku manite se suplje, niste nikad nista rijesili necete ni sada.
Jel to Kenan Magoda predlozio to? Lici na njega i njegovu tupavu pamet… najgora vlada ikad
Ko je ovaj covjek, pa ne zna recenicu sastaviti... Pa do kad vise...
Kakve veze ogranicenje ima s ubistvom i kakva je to mjera. Pa ljudi on se nije pridrzavao 60 a da se pridrzavaju jos manje dozvoljene brzine...
kozmetičke mjere.podnesite ostavke
Prioritet vam treba biti da Policija radi svoj posao a ne da se voza sa kafe na kafu sluzbenim autom , silu samo nad obicnim narodom ispoljavate a Divljaku je nebitno dali je 50 ili 60 na sat
Divljacima je isto dali je 50 ili 60 ogranicenje !
Kakva ogranicenja trkacima-divljacima ko ubici doktorice to nista ne znaci
Loš potez vlade samo če usporit sabraćaj i stvoriti još veče gužve u toku dana a u noćnim satima ovi trkači i onako ne poštuju ,samo uduzimati vozila vozačke dozvole za ne plaćanje kazni.
Kakav pametnjaković moraš biti da staviš ograničenje 50 u gradu? Stoje činjenice, lik ubio djevojku na pješačkom, sigurno je vozio 100 na sat i više, i rješenje činjeničnog stanja: ograničenje sa 60 na 50. Da nije tužno bilo bi smiješno.
jel moguce da nam zamjenit premijera ne zna da prica i da svaku drugu rijec promasi izgovoriti