{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Vlada KS danas o programu rada Fonda “Ikre”

F
20.3.2008. u 12:46
0
0
Vlada KS danas o programu rada Fonda “Ikre”
0
Vlada KS danas o programu rada Fonda “Ikre”
Prijedlog programa rada Fonda Kantona Sarajevo za stipendiranje i školovanje djece boraca, poginulih boraca i poginulih civila - žrtava rata IKRE za 2008. godinu, s Finansijskim planom za period 2008.- 2010. na dnevnom je redu današnje sjednice Vlade Kantona Sarajevo.
Vlada KS-a razmatrat će i Prijedlog programa rada Zavoda za izgradnju KS-a za 2008., Izvještaj o radu Zavoda za izgradnju KS-a za 2007., te Izvještaj o radu JU “Služba za zapošljavanje Kantona Sarajevo” Sarajevo s Izvještajem o izvršenju Finansijskog plana prihoda i izdataka za 2007. i izvještajima o radu Upravnog i Nadzornog odbora za 2007. i izvještajima Komisija za realizaciju mjera za podsticaj zapošljavanja za 2007. godinu.

Vlada će na današnjoj sjednici razmatrati i Izvještaj Inspekcije rada i zaštite na radu o izvršenim inspekcijskim pregledima u 2007., te Informaciju o implementaciji Odluke o proširenom obimu prava za korištenje ortopedskih pomagala, lijekova, medicinsko-sanitetskih sprava i materijala za RVI s područja KS-a u 2007.

Na dnevnom redu je i Prijedlog programa uređenja građevinskog zemljišta i realizacije kapitalnih investicija za 2008. te Prijedlog programa rada Kantonalne agencije za privatizaciju Sarajevo s Finansijskim planom za 2008. godinu.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: