Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa napravite jos vrtica, sta je problem?Treba da zahvalite Bogu pa ima ko ici u vrtic!
2 godine godine nemogu sa upisem dijete u vrtic vjecito na listi i naravno veze se prime a on i dalje na listi
Dok ostali kantoni nemaju ni cvaju za doplatak
ko ide u privatni vrtic njemu ne treba subvencija. ako je subvencija ono sto ja mislim da je
Druze citaj malo bolje, 1500 djece trenutno nema mogucnost da se upise u javni vrtic.
ovakvu bi u becu preventivno dzeilali
Bolje je da platite knjige ucenicima nego da placate privatnicima: al vazno je da se pare usmjere u nesto. Je e se vama dal je nesto ispravno il ne.
A sta ovdje nije ispravno svega ti nema mjesta u državnom vrtiću vlada subvencionira Privatni vrtić sa istom količinom novca kao i državni i sta ovde ne valja?
nema poganije ministrice
Lopovska posla.
A stajlinga
200 hiljada sandzaklija u Sarajevu našem živi i našu djecu čuvaju majke djece,žena nema potrebe da radi kad sve ima,inače mi sandzaklije imamo naše poslove i sami vidite da nismo podstanari,kod nas ljudi rade u firmama