{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Vlada KS-a imenovala dekana Fakulteta za saobraćaj i komunikacije

F
FENA
18.10.2007. u 14:06
0
0
Vlada KS-a imenovala dekana Fakulteta za saobraćaj i komunikacije
0
Vlada KS-a imenovala dekana Fakulteta za saobraćaj i komunikacije
Vlada Kantona Sarajevo je na posljednjoj 31. redovnoj sjednici prihvatila prijedlog Upravnog odbora i dala saglasnost za imenovanje dr. Samira Čauševića za dekana Fakulteta za saobraćaj i komunikacije, saopćila je danas Pres-služba KS-a.
Na istoj sjednici Vlada je razriješila dosadašnje članove Upravnog i Nadzornog odbora Fakulteta za sport i tjelesni odgoj Fahrudina Solaka, Ifeta Mahmutovića i Rasima Dacića te nakon okončane zakonom propisane konkursne procedure na ova mjesta imenovala Rasima Lakotu, Husniju Kajmovića i Emira Pašalića.

Vlada je također imenovala i članove upravnih i nadzornih odbora u javnim ustanovama iz resora rada, socijalne politike, raseljenih osoba i izbjeglica i to: Nerminu Baljević za člana UO Dječijeg doma „Bjelave'', Elmedina Zuku za člana UO „Disciplinski centar za maloljetnike ", Sanelu Termiz i Ibru Fazlagića za predsjednika i člana Nadzornog odbora „Terapijske zajednice - Kampusa Kantona Sarajevo", Editu Kalajdžić, Saimu Rezaković i Rasima Pljevljaka za predsjednika i članove Nadzornog odbora „Disciplinskog centra za maloljetnike" i Osmu Babića za predsjednika Nadzornog odbora „Službe za zapošljavanje KS-a".

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: