Komentari (207)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
HOCEMO FADILOVU GLAVU!
hocemo obrazlozenje na osnovu kojih kriterija je napravljena raspodjela sredstava i ko je glasao za istu. ponistavate svoju odluku samo zato jer je osudjena od strane javnosti, a ne zato jer je to pogresno.
U ovoj zbrci hoce da pomognu stranacku hobotnicu, da imaju za kupovinu glasova na izborima. Blizi se oktobar, pa se boje za fotelje.
Stooooooo, pa odluka je razumna i kvalitetna bila ... by Jelka... 👀😁
Mislila bagra raja ne čita ne prati pa če im proći lopovluci...
I sad opet isto, Ministarstvo zdravstva HDZ.. Sad ce on podijeliti isto ili jos gore na štetu Bošnjaka
KOMUNJAREE SDP/NS/NIP svi znamo da ste jadnii, frustrirani, ljuti, ojadjeni, jer ne cinite vlast niti na jednom nivou u BiH, a razlog je taj sto nemate nikakve dobre kandidate i clanove pa glasaci ne zele da glasaju za te petokolonase. Zbog toga tako psujete, vrijedjate, omalovazavate SDA i nase predstavnike vlasti. Medjutim, nama je izuzetno drago sto se tako grcevito borite za vlast, pa mozda i uspuijete 2995 gdine da pobijedite na izborima i uspostavite svoje Vlade. Do tada sretno kmecavcii.
Nevjerovatno :D
Opet pare odoše u ruke HDZ covjeka ccc
Treba da nam bude jasno zasto Vlada ne dozvoljava da se sve vazne odluke ne prenose direktno u javnost.Da nije bilo opozicije, koja je to dala u javnost, ostalo bi sve po starom.Ministarstvo zdrastva (Vjekoslav Mandić HDZ BiH) i njegove odluke se mozu pratiti, on nije taj koji ima odrijesene ruke i moze raditi sta hoce.Svatkoga mozemo pratiti, naravno, samo ako smo voljni i znani..
Na prvobitnom spisku Vlade Federacije osim ostalih nelogicnosti bili su i gradovi iz RS. Zasto bi FBiH dalavala sredstva jednoj sada, nazalost, cetnickoj Foci? U svakom ratu tamo su klali nesrbe, u zadnjem ratu su uspjeli u svojim namjerama da etnicki "ociste" Focu. Sada ih treba nagraditi za to?!?
mućkanje i u krizi
SDA je u stvari HDZ ali u zelenom..
Bas su mi nedostajali nacionalisticki komentari, znaci li to da se svijet pocinje vracati u normaku. Sudec prema komentarima, bosnjaci su ponovo "ugrozeni". Cak otvoreno u komentarima iznose podatke tipa bosnjacke i hr.opcine? Hm, ti isti negiraju postojanje hrvata, model preraspodjele mora da je nacionalistickim kljucem, jer dr.kljuc ljudi ove zemlje ne poznaju niti razumiju? Jesam nesto slagala mozda?
Strogo kazniti i poslati na sud Jelku i bandu koja je ovo dozvolila. HDZ - UZP se strašno razulario i naravno ono bradonja sa Kupresa. Sada je vrijeme da se bobu kaže da je bob, a popu da je pop!
SBB DRLJACA - P A Z A R I C !!!
sve pare treba strpati u bakirov trezor. ostale ko hebbe.