Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@Srbin... Pametan si ko panj. Budžet RS-a iznosi 3.3 milijarde KM, a FBiH je decentralizovana i pored svog budžeta ima i kantonalne budžete- zbir svih Budžeta u FBiH iznosi 8.2 milijarde KM. To je skoro 3 puta više nego Raspad Sistema.
Ne valja vam slika, ovo nije sjednica Vlade na slici, neko drugo sijelo
jel to znaci da nema povecanja penzija i plata?..pa obecali su doktorima,policajcima i penzionerima...
Srpska po svemu jača, po budžetu, izgrađenim autoputevima, neki dan zaključen ugovor o izgradnji termoelektrane u vrijednosti od MILIJARDU, ali klix ćuti jer neće da čuju ovi iz zaostalog entiteta o naprednom.
@mion U Tuzli na narodni kazan čeka još 2000 ljudi, osim onih redovnih.
Nije miliona nego milijardi, debili nepismeni.
Srpski 3.3 Milijarde, još morate pure jesti da bi stigli Srbe.
@SrbinMusliman92 Ne moramo, jer FBIH ima i kantonalne budzete za razliku od RS-a. Samo dodamo budzet kantona Sarajevo koji iznosi 800 miliona KM i eto nas na 3.7 milijarde. A gdje su ostali kantoni, hahahah, srbendo los si matematicar.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)