Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Policajcu penzia na osnovu pet po njega najpovoljnih godina Mlad u penziju i dvije milje u padze Zato nam doktori inzineri i rudari bjeze iz zemlje jer ovo nije drzava
Ozakonjeno varanje drzave i penzionog fonda. Gdje to ima da uposlenik moze izabrati 5 najpovoljnijih godina u svojoj karijeri da mu se na tom prosjeku racuna staz? I zamisli cuda, samo jedna kategorija budzetskih korisnika ima to pravo. Pa jbm kako sve moze biti neko varanje u ovoj drzavi. Nema ljudi, odavde mlad covjek treba bjezati, inace citav zivot ce raditi za druge.
Jvala👃i ostalim svecima da su se vec jednom hostapleri neznalice i uhljebi bar u necemu urazumili za ovih 25 godina
kada budemo imali policije koje nisu u sluzbi stranackih mafija smanjit ce se egzodus...
A vojska neka gleda kuda sunce hoda, pripadnici OS BiH su svakako osuđeni na propast
Koje je mudomice vlada rješila ne kontam.