Komentari (130)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svim borcima borački dodatak,isplaćivati uz penziju.
Sli svim
Boracki dodatak hrvatske vojske je 2700 km . Hrvati su zahvalni svojim braniteljima za razliku od Bahlija koji bi najvise voljeli da ih nema.
Ja nisam protiv neka se država pobrine znam ja kako je to kad te nakon što ste bili spremni i život dati , odbace i popišaju ali sramota je ovako na kapaljku davati i radi političkih poena.
Trebali se prijaviti gde ili će davati sa spiskova ko prima ekzistrnciju.Jer prošli put kad su nam dali 100km.preko biroa morali smo dostaviti broj žiro računa.Ako itko zna šta treba nek mi javi unaprijed hvala
Sramota.
Dabogda vam djeca ovoliko dobijala.
Troše prave i prave dugove da kada dodje nova vlada mogu reći da je prezadužena hahaha jadno i providno!
Nije demobilisanim borcima već samo korisnicima zaštite. Ima još demobilisanih boraca.
Moglo bi biti opet neko sranje dok su se sjetili boraca...ovaj put ne ,hvala...
Zašto?
Cupa se dilfas ovim populizmom iz ghowana, samo u tvorza smrrada pod hitno
Cuj 100k… Vjerovatno ih ima koji su pusku vidjeli samo na tv-u..
Imali za RVI 100 km?
Boraca ce jos malo pa biti daleko vise 2023 nego 1995. Koliko je boraca otislo na bolji svijet i u bolju drzavu od 1995 i izasli su iz tog prava. Nece dobiti ni zaposleni.
mislite tako da vam borci zaborave kada ste policiju izveli da ih udara
treba ukinuti sva davanja dzabahljebarosima... vojska,javne kuhinje itd! možda bi se onda stanje u državi popravilo.
10.200.000 KM, taman kolko je Novalić ukro sa malinarima, bolje da, se kakvu fabriku pokrenuli pa im djecu zaposlili, šta će od 100km,sve naopako
Sebi 12 000KM a borcima 100 jednokratne