Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Blokada računa rudnicima je samo farsa vlasti . U rudnicima ima više sekretarica nego u preventu šnajderica a škole su iste kao u šnajderica a plata u Preventu je 380 KM šnajdericama a sekretaricama je 1500-1800 KM stim što moraju masirati direktore i nadzorne odbore i premijere i ostalu elitu mafijaške vlasti.
Gasi sve gubitaše, smanjite namete na rad, da prodiše realni sektor, da plate u relanom sektoru narastu. Dosta više Javnih preduzeća sa milijardama dugova, uhljeba u institucijama. Sve to na leđima nose radnici u relnom sektoru koje niko ništa ne pita. Stečaj za gubitaše Gras, Rudnici, Alominij, Željezara, Krivaja, Zenicatrans dosta više