{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Vještine uspješne prezentacije za državne službenike

S
13.12.2007. u 15:47
0
0
Vještine uspješne prezentacije za državne službenike
0
Vještine uspješne prezentacije za državne službenike
U toku je nastavak projekta EU Communication (Komuniciranje ka Evropskoj Uniji), koga finansira vlada Velike Britanije unutar programa Global Opportunities Fund: Reuniting Europe, a provodi British Council u BiH, s ciljem jačanja profesionalnih kapaciteta uposlenika državnih institucija BiH na putu ka euro-atlantskim integracijama.
Nakon što je u junu ove godine uspješno okončana prva faza projekta u okviru koje su 34 uposlenika institucija BiH završila obuku Formalna korespondencija i pisanje izvještaja na engleskom jeziku, British Council je od 10. do 13. decembra u sarajevskom hotelu Holiday Inn održao seminar o temi "Vještine uspješnog prezentiranja na engleskom jeziku" za uposlenike državnih institucija aktivno uključenih u međunarodnu saradnju.

Oko četrdeset uposlenika Predsjedništva BiH, Ministarstva vanjskih poslova, Ministarstva civilnih poslova, Direkcije za evropske integracije, Ministarstva sigurnosti, Ministarstva odbrane i Suda BiH pohađalo je ovaj četverodnevni kurs, kog su držali stručnjaci iz British Councila iz Brisela.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: