{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Vještine uspješne prezentacije za državne službenike

S
13.12.2007. u 15:47
0
0
Vještine uspješne prezentacije za državne službenike
0
Vještine uspješne prezentacije za državne službenike
U toku je nastavak projekta EU Communication (Komuniciranje ka Evropskoj Uniji), koga finansira vlada Velike Britanije unutar programa Global Opportunities Fund: Reuniting Europe, a provodi British Council u BiH, s ciljem jačanja profesionalnih kapaciteta uposlenika državnih institucija BiH na putu ka euro-atlantskim integracijama.
Nakon što je u junu ove godine uspješno okončana prva faza projekta u okviru koje su 34 uposlenika institucija BiH završila obuku Formalna korespondencija i pisanje izvještaja na engleskom jeziku, British Council je od 10. do 13. decembra u sarajevskom hotelu Holiday Inn održao seminar o temi "Vještine uspješnog prezentiranja na engleskom jeziku" za uposlenike državnih institucija aktivno uključenih u međunarodnu saradnju.

Oko četrdeset uposlenika Predsjedništva BiH, Ministarstva vanjskih poslova, Ministarstva civilnih poslova, Direkcije za evropske integracije, Ministarstva sigurnosti, Ministarstva odbrane i Suda BiH pohađalo je ovaj četverodnevni kurs, kog su držali stručnjaci iz British Councila iz Brisela.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Opravdavate li blokade saobraćajnica zbog previsoke cijene goriva?
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: