{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


"Vjerujem da ću ostati direktor UIO"

S
3.9.2009. u 14:01
0
6
"Vjerujem da ću ostati direktor UIO"
0
"Vjerujem da ću ostati direktor UIO"
Kemal Čaušević
Direktor Uprave za indirektno oporezivanje (UIO) Kemal Čaušević izjavio je Srni da vjeruje da će ostati na toj funkciji zbog rezultata koje je ostavio iza sebe, ali je dodao da onom ko bude izabran želi sreću u radu, jer je to težak posao.
"Vjerujem da ću, ipak, ja ostati direktor, jer je Savjet ministara na pretposljednjoj sjednici zaključio da je od 35 poglavlja, koja treba da se preklapaju sa EU, u oblasti indirektnih poreza napravljen najveći napredak u BiH", rekao je Čaušević.

On je ponovio da su sva četiri kandidata, koja su ušla na rang-listu, kvalitetni kandidati i da za sve njih ima mjesta u UIO, pogotovo što su svi njeni radnici.

Čaušević je odbacio kritike jedog od kandidata Zorana Tegeltije da treba uvesti reda u UIO i odgovorio da su sada desetodnevni prihodi UIO 250 miliona KM, koliko je republička uprava carina ubirala godišnje dok je Tegeltija bio na njenom čelu.

Komenatrišući činjenicu da je Tegeltija bio prvorangirani na javnom konkursu, Čaušević je rekao da nije htio da se žali na rezultate konkursa, kao što su to uradili mnogi drugi.

On tvrdi da su ga predstavnici Srba i Hrvata u Upravnom odboru UIO diskriminisali i dali veoma mali broj bodova.

Čaušević smatra da Upravni odbor UIO od četiri kandidata, koja su ušla na užu rang-listu, nije trebalo da razmatra prijave dva kandidata, napominjući da oni znaju iz kojih razloga.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Smatrate li da Željko Komšić može osvojiti još jedan mandat u Predsjedništvu BiH?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: