{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Vizija elektronske infrastrukture i e-nauke

S
18.11.2007. u 13:26
0
0
Vizija elektronske infrastrukture i e-nauke
0
Vizija elektronske infrastrukture i e-nauke
Hotel Radon Plaza
U srijedu 21. novembra sa početkom u 9:00 časova u hotelu Radon Plaza u Sarajevu, održaće se okrugli sto na temu predstavljanja evropske i regionalne elektronske infrastrukture i e-nauke.
Okrugli sto će se održati u okviru projekta SEE-GRID-2 sponzorisanog od strane Evropske komisije u saradnji sa univerzitetima u Sarajevu i Banjaluci i odjeljenjem za istraživačku infrastrukturu Evropske Komisije.

Pored predstavljanja evropske i regionalne vizije infrastrukture i e-nauke na okruglom stolu će se diskutovati i o načinima na koji bi ove oblasti trebale da napreduju u BiH. Biće predstavljena i najveća panevropska i regionalna dostignuća, kao i viđenja iz ugla industrije, iza čega će uslijediti diskusija o trenutnom stanju u BiH i dugoročnim planovima za održivu elektronsku infrastrukturu u zemlji.

Okrugli sto će okupiti predstavnike panevropskih inicijativa iz ove oblasti, zainteresovane stranke iz oblasti industrije i oblasti infrastrukture istraživanja i najviše političare iz zemlje. Među predavačima su Bernhard Fabianek, Evropska Komisija, dr Fabrizzio Gagliardi, direktor EMEA za tehničko računarstvo Microsofta, dr Ognjen Prnjat, evropski i regionalni grid menadžer GRNET-a i brojni stručnjaci iz oblasti infrastrukture iz Grčke, Turske, Rumunije, Mađarske, BiH i Srbije.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: