BiH
0

Visoki predstavnik sutra u posjetu Mostaru i Stocu

FENA
Visoki predstavnik Christian Schwarz-Schilling sutra, 6. lipnja, posjetit će Mostar i Stolac gdje će se sastati s gradskim, županijskim i stranačkim dužnosnicima.

Kako je priopćeno iz mostarskog OHR-a, visoki predstavnik će iskoristiti ovaj posjet za dodatno informiranje o situaciji u Mostaru i Stocu te jasno staviti do znanja koliko je važno imenovanje nove vlade u Hercegovačko-neretvanskoj županiji.

U Stocu, Christian Schwarz-Schilling susrest će se s načelnikom općine Stolac Stjepanom Boškovićem i predsjednikom Općinskoga vijeća Stolac Ahmetom Habotom. Nakon susreta, u 11.45 sati, u zgradi općine Stolac, bit će upriličene izjave za medije.

U Mostaru, Christian Schwarz-Schilling će se sastati s predsjednicima županijskih odbora političkih stranaka i razgovarati o imenovanju županijske Vlade.

Tom prigodom, podsjetit će stranačke dužnosnike na dodatne financijske kazne koje će, ukoliko ne uspiju formirati Vladu, stupiti na snagu u četvrtak. Izjava za novinare bit će upriličena u 15 sati, u zgradi OHR-a Jug, navodi se u priopćenju.