Komentari (102)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sto lazete da ne rade probleme u Sarajevu.Jel juce migrant strgnuo lancic zeni sa vrata na carsiji?Pa su ga uhvatili i dvojica ga istukla i dosla policija i odveli ga.Nije vas stid lagati.
@atina nemoj tako na bracu 😂😂😂
Ako je istina to što pričaš sutra će i silovanje isto tako prešutiti samo da se narod ne uzbuni da bi ti isti i dalje ostali na pozicijama. Neće ovo na dobro izaći.
Aloooo papani ne možete u centru grada biti , mrš u postojeće smještaje
A Mektić ne reaguje?!
@onehunnid97 Ne moze Mektic reagovati kad je nesposobnjakovic!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ova vlast postoji samo da se dogovori oko raspodjele para, to joj je jedina funkcija. Mjesecima ne mogu pronaći kolektivni smještaj. Eto, čak u Sarajevu, gdje nema političkih blokada i gdje su zeleni alfa i omega...
3000 migranata odgovorno za devet krivicnih djela ??? Po 300 migranata islo u pljacku banke?
Sda policija zataskava krivicna djela migranata
najlaske je na migrante krivnju prebacivat tuga
Aljo82 skupilo se bruka naroda tu i gledalo sta se desava.Al garant su ga do navece pustili.Kao i sve sto puste.Izjava i brisi.
Zalostoddrzave zbilja si glup.To ako su tvoja braca vodi ih svojoj kuci jer moja nisu.I komentar ti je glup.Pricas kao da sam ja nekog tukla a ne drugi ljudi.Bez mozga si totalno.
50 000 će onda biti odgvorno za stotine krivičnih djela. Bakir koji ih je UVEZAO samo ubire profit od para koje ĆE DOBITI OD MERKEL za njihov smještaj i pripotmaljavanje a krivična mi da trpimo. ONO KAD VEĆ TRPIMO BAKIRA, što nebismo i SEBIJU I JOŠ NEKE ??
Brundo i ovaj od juce je licio na Roma.Nisu ni znali jel migrant ili je Rom.Govori nas jezik a nema dokumenta i spava u satoru u parku.
60% su lažni migranti a 40%pravi e preispitajte hotele prije svega na bašaršiji preko puta pravoslavne crkve uzimaju im 7 eura za noć po 8 u sobi onda imzit blizu ministarstva sigurnosti gdje dobijaju papire za boravak u bih za nas bosance spavanje košta 100km a za njih 30km stim da stave još 3 pomoćna ležaja pa kao stoka spavaju a onda taksisti uzimaju im po osobi 10eura izvozaju ih i lovu uzmu okrenimo se nama i našim smradovima koji čine k.djela.......
bojite se 1000 izbjeglica, a ne bojite se nekoliko stotina hiljada cetalja, ustasa i balija ... nema logike
nije odavno bio neki huskacki članak u medijima ... odvratan smo narod
Ne bi smjelo biti ni jedno krivično djelo a ne 8 kao što (LAŽNO) prikazuju vlasti! Valjda da ne izazovu paniku... Ko nas je to "okupirao" bez ispaljenog metka pa nam sad "kao drago" što među jadnim, sirotim izbjeglicama iz "ratnih područja", nema više ubica, lopova, drogeraša...? 99% njih i nije iz ratnih područja jer zašto bi inače bili bez dokumenata? Večina njih izgleda kao da su sa Gorice samo što pričaju nekim nerazumljivim jezicima!
Mars u siriju i afganistan pickice
sve zao ovog zao onog,pomozite djeci oboljeloj od raznih bolesti,ovi firgosi se snalaze. da su valjali ne bi nas potrefili.
Srbija ih salje Srpskoj Republici a Srpska Republika ih salje Federaciji BiH.Najeli smo i napojili migrante u Srbiji.Bice siti do Ramadana.A onda ocekujem da kao dobri muslimani podelite iftare sa svojom bracom po veri.