Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
24 godine nijedno vozilo gradskog prevoza nije kupljeno, nijedno....samo donacije i otpad iz Njemacke...
@inspekt "Ova vreća zlata za mog Bakira" a vi se vozite u mrtvačkim kovčezima jer moj Bake vozi državnu limuzinu
Da je SDa na vlasti kupili bi se stari. A lova nestala
samo u bosni što je auto starije troškovi registracije manji, auta sa plinom skuplja, registracija auta sa plinom skuplja... sve bash naopako i suprotno od logike
@LoedDuna Sva sreca pa ce se vrlo brzo isplatiti za jedno 100 do 200 godina.
dobri su
A BIMO OTVORIO FAKULTET I NAPRAVIO U TRAVNIKU ZGRADU 8 MILIONA, I NEMA GA NIGDJE. NARAVOUCENIJE: VLAST, KRADJA =RAHATLUK
E čuj naslova molim te.... Pa naslov je čudo.... Čestitam naslov.... Vijeće ministara odobrilo novo kreditno zaduženje koje če nas dodatno dotući..
Valjda ce do tog svecanog dana biti sredjena cesta od Hrasna do Dobrinje.Obecanje je bilo popraviti u nocnim satima ,a ne krpiti po danu.Koliko casova ce trajati obuka za ova vozila?Sta je sa pololvnim trolama u Halilovicima?
Opet ne znamo ključne stvari iz ovog članka, kao npr kolika je kamata, kako se misli vraćati preko mil eura godišnje plus kamate itd. Ima li ikakav "case study" ili poslovni plan ili ikakva kalkulacija održivosti... Ili se nastavlja utabanim stazama dosadašnjih nesposobnjakovića koje podrazumijevaju prezaduživanje, lično mašćenje brka i sl.
Sta se onda “ najbolja vlada” hvali da oni nabavljaju kad VM nabavlja
Još da stavimo nove zakrpe na rupe na putevima i možda izdrže 15 godina dok ih ne otplate. :D
Ako opet kupite buseve od srbadije, odnosno one Ikarbus trulje, treba vam narod ebat mamare na po Baščarčije!
Spada li s ovih trola.
Pa stani, Vijece minsitara odobrilo novac a nova vlada kantona nas uvjeravala da oni nabavljaju nove trolejbuse... Isto ko sto su nam govorili da su oni poceli prvu transferzalu praviti, dok se ne objavi da je Vlada Federacije obezbjedila novac... Eee moderni kantonalni revolucionari, lahko je tudjim ... koprive mlatiti...
@Fant0m ne provaljuj se, za sve vece kredite drzava odnosno Vijece Ministara treba biti garant kod ENRD-a. Ne mogu da vjerujem koliko smo neobrazovan narod. Mora da si SDA glasac? Tipicno.
@Fant0m moj fantom kako se provalujes.... SDA demokratijaaaaaa
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pa eto fino...