{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Vijeće ministara BiH o Zakonu o udruženjima i fondacijama

F
20.8.2015. u 08:00
0
6
Vijeće ministara BiH o Zakonu o udruženjima i fondacijama
0
Vijeće ministara BiH o Zakonu o udruženjima i fondacijama
Vijeće ministara Bosne i Hercegovine razmatrat će danas Nacrt zakona o izmjenama i dopunama Zakona o udruženjima i fondacijama BiH koji je predložilo Ministarstvo pravde.
Na dnevnom redu je i Prijedlog odluke o realizaciji granta za implementaciju Programa tranzicije i zbrinjavanja otpuštenog personala Ministarstva odbrane i Oružanih snaga BiH "Perspektiva" u 2015. godini koju je predložilo Ministarstvo odbrane.

Bit će razmatrana i Informacija o aktivnostima u vezi s rješavanjem radnopravnog i socijalnog statusa državljana BiH koji su bili zaposleni u Republici Hrvatskoj, a koji su u periodu od 1991. do 1995. otpušteni s posla.

Vijeće ministara BiH bi svoj stav trebao dati i o izvještaju o realizaciji Mape puta s ciljem stvaranja uvjeta za izvoz proizvoda životinjskog i biljnog porijekla koji je sačinilo Ministarstvo vanjske trgovine i ekonomskih odnosa.

Vijeće ministara BiH danas će biti upoznato i o Izvještaju o učešću pripadnika Oružanih snaga BiH i policijskih službenika u operacijama podrške miru te o Izvještaju o razvoju BiH za prošlu godinu.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Ima li Hrvatska pravo graditi Pelješki most?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: