{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Vijeće ministara BiH o ličnim kartama

F
25.1.2011. u 08:11
0
11
Vijeće ministara BiH o ličnim kartama
0
Vijeće ministara BiH o ličnim kartama
Vijeće ministara BiH
Vijeće ministara BiH bi na sjednici zakazanoj za danas u Sarajevu trebalo da razmatra Nacrt zakona o izmjenama i dopunama Zakona o ličnoj karti državljana Bosne i Hercegovine.
Trebala bi biti razmatrana i Informacija o poplavama i klizištima na području Bosne i Hercegovine tokom novembra i decembra 2010. čiji je predlagač Ministarstvo sigurnosti.

Na dnevnom redu bi trebalo da se nađe i Informacija o realizaciji programa tranzicije i zbrinjavanja otpuštenog personala MO i OSBiH "Perspektiva" za period od 1. januara do 31. decembra 2010. i Informacija o uključivanju Ministarstva odbrane u NATO-ov kodifikacijski sistem.

Vijeće ministara bi trebalo razmatrati i Prijedlog odluke o instrumentima za usklađivanje zakonodavstva Bosne i Hercegovine s pravnim naslijeđem Evropske unije, a predviđena tačka dnevnog reda je i Evropske integracije Bosne i Hercegovine: analiza progresa 2005. - 2009.

Trebala bi biti razmatrana i Informacija s prijedlozima za rješavanje preostalih obaveza Komisije za imovinske zahtjeve raseljenih osoba i izbjeglica.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Strahujete li od terorističkih napada u Evropi?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: