BiH
0

Verbalni sukob u Šatorovićima kod Brčkog

SRNA
Foto: Fotoservis
Foto: Fotoservis
Na jednom biračkom mjestu u Šatorovićima kod Brčkog došlo je do verbalnog sukoba između dvojice pripadnika različitih opcija, saopšteno je iz Policije Brčko distrikta.

Portparol Policije Brčko distrikta Halid Emkić rekao je da je u ovom incidentu narušen javni red i mir, te da su policijski službenici koji su dežurali u blizini birališta, odmah intervenisali i spriječili eskalaciju.

"Pripadnici policije utvrdili su provjerom da je došlo do verbalnog sukoba između dvojice pripadnika različitih opcija. Protiv lica koje je prvo uputilo psovke biće podnesen zahtjev za prekršajnu prijavu",  rekao je Emkić.

Upitan za navodni slučaj da su pripadnici jednog političkog subjekta u Brki kod Brčkog, danas potplaćivali birače da glasaju za njihovu političku opciju, Emkić je odgovorio da policija još provjerava prijave grupe građana.

"O slučaju je već upoznat dežurni tužilac Tužilaštva BiH, a ukoliko se to ispostavi  kao tačno  protiv takvih lica   biće   podnesena krivična prijava za počinjeno krivično djelo povreda slobode  opredjeljenja birača", kaže  Emkić.