|

Veliko humanitarno druženje - Božić u Posušju

Veliko humanitarno druženje - Božić u Posušju
0
F
FENA
9.12.2014. u 11:08
4
komentara
0

dijeljenja
Veliko humanitarno druženje - Božić u Posušju Posušje
Veliko dvodnevno humanitarno druženje - Božić u Posušju održat će se 23. i 24. decembra na Trgu hrvatskih branitelja, saopćeno je iz Općine Posušje.
Druženje organiziraju posuške udruge "Pauk", "Dnevni boravak", Vijeće mladih i "Frama" Posušje, u saradnji s općinom Posušje.

Kako je planirano, u utorak 23. decembra, u 18 sati, na Trgu će se održati veliko druženje uz hercegovačke specijalitete, kuhano vino i pjesme muške i ženske klape "Zvizdan", vokalnog sastava "BelCanto", KUD-ova "Rakitno" i "Fra Petar Bakula".

Dan poslije, na Badnjak, 24. decembra, u 11 sati, organizira se druženje uz kuhano vino i bakalar, a one najmlađe razveselit će Djed Božićnjak.

Ova je manifestacija humanitarnog karaktera, a prikupljena sredstva donirat će se obiteljima kojima je to najpotrebnije u općini Posušje.

Oni koji su zainteresirani sudjelovati u humanitarnom dijelu manifestacije, novčanim sredstvima, vlastitim proizvodima ili na bilo koji drugi način, mogu se javiti do 15. decembra na broj telefona 063 114 157, navodi se u saopćenju.
Prijavi grešku


Komentari (4)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...