Brojni gosti
41

Veliki interes dijaspore za "Noć BiH u Frankfurtu"

Klix.ba
Interes i odziv za Noć Bosne i Hercegovine u Frankfurtu je prevazišao sva očekivanja organizatora, a karte su odavno rasprodate.

"Mi – KUD 'Zlatni Ljiljani' – Mannheim, BKV 'Behar' e.V. – Gießen/Wetzlar, KSV 'Bosnien und Herzegowina Hanau 1994' e.V. i DBHKV 'Sevdah – Frankfurt am Main' e.V. – kao organizatori ove večeri vam se od srca zahvaljujemo na ukazanom povjerenju. U ime Generalnog Konzulata Bosne i Hercegovine iz Frankfurta, gostiju večeri i nas kao domaćina i organizatora vam se od srca zahvaljujemo i radujemo se našem predstojećem druženju u subotu 04.11.2017 u SAALBAU Nied, Luthmerstr. 48, 65934 Frankfurt", saopšteno je iz Organizacije.

Također se radujemo svim onim našim cijenjenim gostima koji nam dolaze iz Münchena, Augsburga, Nürnberga, Fulde, Saarbrückena, Dortmunda, Hagena, Kassela, itd, itd…Naravno, da nećemo zaboravit ni naše prijatelje i cijenjene goste iz Mannheima, Hanaua, Gießena, Wetzlara, Wiesbadena, Mainza, Frankfurta i drugih gradova, poručuju organizatori.

"Zaista smo ponosni, da smo uspjeli okupiti 'čitavu' Njemačku na jednom mjestu! Vaš ogromi odziv i pozitivni “feedback” nam ulijeva snagu i povjerenje za neke nove ideje i zajedničke podvige", navodi se u saopćenju.