BiH
0

Veleposlanik Crne Gore posjetio načelnika Imamovića

FENA
Veleposlanik Crne Gore u BiH Ramiz Bašić jučer je boravio u neslužbenom posjetu kod načelnika Općine Tuzla Jasmina Imamovića.

Nakon susreta u prostorijama Općine, načelnik Imamović i veleposlanik Bašić posjetili su Panonska jezera, a potom su, u pratnji dr. Emira Kabila, obišli i kliniku koja će ovih dana biti završena i puštena u rad.

Veleposlanik Bašić nije krio oduševljenje klinikom te je predložio načelniku Imamoviću i dr. Kabilu, direktoru te klinike, da što prije organiziraju posjet crnogorskog ministra zdravstva i tima liječnika tuzlanskoj klinici s ciljem daljnje suradnje i mogućeg liječenja pacijenata iz Crne Gore na toj klinici.

Dr. Kabil zahvalio je Ramizu Bašiću na posjetu i zaželio da što prije dođe do realizacije spomenutog posjeta crnogorskog izaslanstva. On je zahvalio i načelniku Imamoviću za svesrdnu pomoć koju od početka pruža njemu i klinici.

Načelnik Imamović podsjetio je da tuzlanski Dom zdravlja već duže vrijeme ima odličnu suradnju s kolegama podgoričkog Doma zdravlja i da će suradnja s još jednom zdravstvenom ustanovom doprinijeti unaprijeđenju odnosa i podizanju zdravstvenih standarda, a sve to na dobrobit pacijenata.

Na kraju ovog prijateljskog susreta veleposlanik Bašić zahvalio je načelniku Imamoviću na vrlo ugodnom posjetu i zaželio da buduća suradnja s Tuzlom bude što intenzivnija.