Komentari (80)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Drugim riječima nisi se ogrebao i ides dalje jel tako drug?
Pa bio je zastupnik, dakle "ogrebao se", sta bi trebao jos dobit po tebi?
Konjakovic podjelio fotelje jaranima. Stručnih ni na mapi...
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
NiP=SBB
Valjda skonto da je NIP=SDA. Nije go*no nego se neko po*ro. Jedino mimoilazenje sa SDA je to sto ovi sto su u NIP-u nisu mogli do fotelja dok su u SDA. Helem kad Braco i Seka odu iz SDA ide povratak. Navakat izađe...
Kakav god si, dobar ti je i pametan potez. Znam još djece iz dobrih porodica, zavedene pričom, koji su već odustali od niPa. Evo ga čim mu škripi počne.. Sebija, respiratori...
Jedna od politickih prostitutki
Eminentni naučnik. Ni Google scholar ga ne poznaje :)
Arogantan si Vedrane a to ljudi ne vole. I da bude jasno nisam kiflin fan!
Ti se lomio da ucis, a sef hladno na wikipediju a? Nije fer, priznajem…
Poruka Dritanu,ono između redova,ne slažem sa tvojom politikom.
Ja vise ne mogu upratiti tko je iz koje stranke izasao, u koju je usao.. pokusao sam zapisivati, ne ide, pokusao i u excelu voditi tabelu, ne ide ni tako..
Uhljeb i prelivoda kao otac mu.
Neka je vala je beze bio, a biko bi dobro da i mekić poltron napusti nip!
Ovi mjenjaju stranke kao kobile , dok moze nositi i jaši , kad nemoze vise onda mjenjaj kobilu !
NIP IDE ISPOD CENZUSA 25.000 MAX NASA STRANKA SVAKAKO PALA SDP SE MOZE DICI AKO GA PREUZMU IRFAN ILI BECIROVIC A OBAVEZNO NOGIRATI ČETALJA VOJINA !
Nip je nastao na zloupotrebi rahmetlije, zloupotrebi njegovog oca i porodice
PAMETAN POTEZ, VIDI I VEDRAN DA NIP TONE, DA SE PRODAJE SAMO ZA STOLICE, PAMETNIJI 100 PUTA OD NASTAVNIKA FIZICKOG, STO BI GA DIF-OVAC PREDVODIO.
Vidio Vedran da mu je šef Kvisling .