{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


FOTO
/
Vedad Ibišević u kampanji promocije zaštićenih područja

24.5.2012. u 15:08
28
8
Vedad Ibišević u kampanji promocije zaštićenih područja
28
Proslavljeni bosanskohercegovački fudbalski reprezentativac Vedad Ibišević se aktivno uključio u kampanju Federalnog ministarstva okoliša i turizma za podizanje javne svijesti o vrijednostima i pozitivnim učincima zaštićenih šumskih i planinskih područja Federacije BiH“.

Ibišević je sa učenicima Osnovne škole Slavinovići iz Tuzle, koju je nekada i sam pohađao, akter promotivnog spota kampanje koji je sniman u Tuzli.

U videospotu, koji će uskoro biti predstavljen javnosti, Ibišević sa dječacima i djevojčicama promovira zaštitu prirodnih vrijednosti te poziva i druge da se uključe i daju svoj aktivan doprinos kampanji.


"Bosnu i Hercegovinu smatram najljepšom zemljom na svijetu. Njene prirodne ljepote me uvijek iznova oduševe i prijatno iznenade. Kada me je moj prijatelj Bubo, a to je jedna simpatična sova koje ima sve manje u BiH, pozvao da mu se pridružim u kampanji koja promovira prednosti koje možemo imati povećanjem broja zaštićenih područja u cijeloj BiH, vrlo rado sam se odazvao. Mislim da je moja, ali i obaveza svih nas, da prirodnu raznolikost koju imamo sačuvamo za budućnost, za generacije koje dolaze. Ja sam se, evo, uključio. Moj prijatelj Bubo i ja pozivamo sve da se uključe u kampanju zaštite i očuvanja prirodnih ljepota naše BiH", objasnio je Ibišević razloge zbog kojih se aktivno uključio u kampanju.


Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Smatrate li da Željko Komšić može osvojiti još jedan mandat u Predsjedništvu BiH?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: